Oznaka: hlače

Pri hlačah bodimo pozorne na ta detajl

Kljub temu, da letošnja hladna sezona precej poudarja nošenje dolgih oblek in midi kril, so hlače še vedno eden najuporabnejših, pa tudi najpopularnejših kosov, brez katerih pač ne gre.

1 Delitev

Široke hlače ostajajo vrhunec modnih zapovedi

Glede na to, da se tudi tokrat v sklopu prehodne sezone ogromno govori predvsem o vplivu moške, pa tudi retro mode, se ne gre čuditi dejstvu, da eden od poglavitnih kosov ostajajo ravno široke hlače.

0 Delitev

Super široke hlače namesto dolgega krila

Pravzaprav sta oba kosa idealen odgovor na najbolj vroče poletne dni, pa vendar tokrat nekoliko več zanimanja med modnimi smernicami pridobivajo zelo široke, dolge hlače.

0 Delitev

Hlače letošnje zime

Letošnja zima je super udobna in zelo ženstvena, zdi se mi, da že prav dolgo nismo imeli tako lepe mrzle sezone, seveda v modnem smislu.

0 Delitev

Pižama hlače za konec poletja

Konec poletja je nedvomno čas za pižama hlače. In tudi čas udobnosti, ki je vedno dobrodošla!

0 Delitev

Te mesece naj bodo hlače čim tanjše

Poletna vročina nas bo tudi letos prepričala, da v svojo garderobo uvrstimo čim krajše in tudi čim tanjše kose. Slednje tokrat zagotovo velja prav za dolge hlače, ki velevajo široke hlačnice in visok pas, razigrane barve in zanimive potiske …

0 Delitev

Lululemon: s temi hlačami izgledamo vitkejše!

Če se odločite za nakup, vedite, da ste pravkar kupile legice, ki se prodajajo za med, kot bi bile hlače, in jih boste v ZDA videle tudi v kombinaciji z blazerjem in supergami, pa vendar … Ne pozabite, da so nastale kot legice za jogo, zato bi bilo kar dobro, da bi to tu in tam upoštevale.

0 Delitev

Lakaste hlače ostajajo velik trend

Ni skrivnost, da bodo hlače letošnje leto dobile posebno mesto v naši omari, saj prihaja namreč prava poplava modnih modelov, med katerimi bomo nedvomno našle tudi najboljšega zase. Mednje vsekakor sodijo tudi lakaste oziroma vinyl hlače, za katere smo morda sprva mislili, da so zgolj prehodna muhavost jesenskih trendov …

0 Delitev

Pet modelov hlač za letošnjo pomlad

Brez hlač pač ne gre in res jih danes ženske veliko nosimo, za vse priložnosti. Najbrž so se tudi zato tako razvile in postale nujen del poletne garderobe.

0 Delitev

Tri vrste hlač, ki so must have prav ta hip

Tedni mode, na katerih bomo spoznali vse nove trende za naslednjo hladno sezono, so že v polnem zagonu, a hkrati se ta hip še vedno osredotočamo tudi na že dobro poznane trende tokratne zime.

0 Delitev

Nova dimenzija udobnih hlač

Verjamem, da nas bo ta model še navdušil, saj gre za hlače, ki so kot trenirka, vendar jih načeloma nosimo s petami, imajo stransko črto in lahko delujejo še kako elegantno.

0 Delitev

Lakaste hlače v najpopularnejših kombinacijah

Mrzli dnevi, ki so nas zajeli in bodo z nami ostali še nekaj mesecev, od nas terjajo precej toplejšo garderobo, ki pa na žalost večkrat izključuje določene čudovite trende. Med slednje na primer to zimo štejemo lahkotne bluze in prosojne tope, mini krila in skratka vse tiste kose, v katerih nas pri nizkih temperaturah pač zebe.

0 Delitev