Oznaka: hlače

Zakaj so bermuda hlače dobra izbira

Lahko bi naštela kar nekaj dobrih argumentov, sicer pa vem, da vas ne bom prepričala, dokler jih ne boste oblekle in se pogledale v ogledalo.

0 Delitev

Bermuda hlače, ki prihajajo

V ospredju bodo svetle barve, a če ste v dvomu, raje stavite na tri klasične: belo, bež in temno modro.

0 Delitev

Hlače, ki vedno delujejo super kul

Za marsikoga 3/4 dolžina hlačnic preprosto deluje zgolj, kot bi si nadeli nekoliko prekratke hlače, pa vendar ne moremo zanikati dejstva, da je ta kos izredno uspešen, ko govorimo o modnosti in kul izgledu.

0 Delitev

Trendi zopet svetujejo karo hlače

Ravno tako, kot na primer rjava barva in oversize pletenine, to jesen in zimo ostaja moden tudi karo vzorec.

0 Delitev

Pri hlačah bodimo pozorne na ta detajl

Kljub temu, da letošnja hladna sezona precej poudarja nošenje dolgih oblek in midi kril, so hlače še vedno eden najuporabnejših, pa tudi najpopularnejših kosov, brez katerih pač ne gre.

0 Delitev

Široke hlače ostajajo vrhunec modnih zapovedi

Glede na to, da se tudi tokrat v sklopu prehodne sezone ogromno govori predvsem o vplivu moške, pa tudi retro mode, se ne gre čuditi dejstvu, da eden od poglavitnih kosov ostajajo ravno široke hlače.

0 Delitev

Super široke hlače namesto dolgega krila

Pravzaprav sta oba kosa idealen odgovor na najbolj vroče poletne dni, pa vendar tokrat nekoliko več zanimanja med modnimi smernicami pridobivajo zelo široke, dolge hlače.

0 Delitev

Hlače letošnje zime

Letošnja zima je super udobna in zelo ženstvena, zdi se mi, da že prav dolgo nismo imeli tako lepe mrzle sezone, seveda v modnem smislu.

0 Delitev

Pižama hlače za konec poletja

Konec poletja je nedvomno čas za pižama hlače. In tudi čas udobnosti, ki je vedno dobrodošla!

0 Delitev

Te mesece naj bodo hlače čim tanjše

Poletna vročina nas bo tudi letos prepričala, da v svojo garderobo uvrstimo čim krajše in tudi čim tanjše kose. Slednje tokrat zagotovo velja prav za dolge hlače, ki velevajo široke hlačnice in visok pas, razigrane barve in zanimive potiske …

0 Delitev

Lululemon: s temi hlačami izgledamo vitkejše!

Če se odločite za nakup, vedite, da ste pravkar kupile legice, ki se prodajajo za med, kot bi bile hlače, in jih boste v ZDA videle tudi v kombinaciji z blazerjem in supergami, pa vendar … Ne pozabite, da so nastale kot legice za jogo, zato bi bilo kar dobro, da bi to tu in tam upoštevale.

0 Delitev