Oznaka: Intimissimi

Sarah Jessica Parker ponovno v Intimissimi perilu

V novi, jesenski kampanji intimnega perila Intimissimi se zopet pojavlja njihova ambasadorka, igralka Sarah Jessica Parker, katera pa tokrat izpostavlja njihov nedrček, ki je na voljo kar v več kot 40-ih modelih.

1 Delitev

Tu je jesenski izbor Intimissimi perila

Izredno zapeljiva bo letošnja jesen tudi v družbi znamke spodnjega perila Intimissimi, saj so namreč v novo kolekcijo vključili veliko prosojnosti, temnih barv ter ženstvenih potiskov.

0 Delitev

Svilene novosti znamke Intimissimi

Italijanska znamka Intimissimi tokrat predstavlja povsem svežo, spomladansko kolekcijo, kjer sta njihovi glavni igralki kar dve lepotici – svila in modna ikona Chiara Ferragni.

0 Delitev

Ko pokliče ljubezen

Na Valentinovo niso pozabili niti pri znamki Intimissimi, kjer so tudi tokrat poskrbeli, da bo ljubezen podčrtana z izjemno zapeljivostjo.

0 Delitev

Intimissimi perilo za letošnje praznike

Intimissimi je zagotovo ena tistih znamk spodnjega perila, ki ve, kako navdušiti tako mlajše kot nekoliko starejše generacije. Tudi tokrat so se s posebno kolekcijo  posvetili letošnjim praznikom, ki vse glasneje trkajo na naša vrata.

0 Delitev

Intimissimi spodnje perilo letošnje jeseni

Znamka Intimissimi je nedvomno ena tistih, ki s svojimi kolekcijami spodnjega perila nikoli ne razočara, zato tokrat pokukajmo v njihov jesensi izbor, ki predlaga razgibanost in zanimive detajle.

0 Delitev

Romantična pomlad znamke Intimissimi

Vsaka pomlad s seboj prinese tudi lepo število romantičnih kosov, sploh kadar je govora o spodnjem perilu. Znamka Intimissimi je nedvomno ena izmed najbolj ženstvenih, zato tokrat pokukajmo v njihov spomladanski izbor.

0 Delitev

Kaj prinaša Intimissimi letošnjo zimo

Intimissimi je nedvomno ena tistih znamk spodnjega perila, katere novosti z navdušenjem spremljamo vsako sezono. Tokrat je tu že predstavitev zimskih kosov, ki poleg perila seveda vključujejo tudi eleganten spalni program.

0 Delitev

Intimissimi poletje na Siciliji

Seksi znamka spodnjega perila Intimissimi to poletje resnično črpa navdih iz nekaterih najlepših destinacij Italije, med katere v tem primeru sodi tudi Sicilija.

0 Delitev

Intimissimi perilo in divja Sardinija

Tokrat je poletno perilo znamke Intimissimi navdih črpalo od divje Sardinije, rezultat tega pa so ponovno kosi, ki združujejo zapeljivost, ženstvenosti in eleganco.

0 Delitev

Italijanski vrt kot navdih Intimissimi perilu

Lepota italijanskega vrta je večkrat opevana tudi v modi, tokrat natančneje pri znamki Intimissimi, ki je za ustvarjanje prelepih, spomladanskih kosov spodnjega perila navdih črpala prav od tu.

0 Delitev

Intimissimi prinaša zapeljivo pomlad 2017

Intimissimi je nedvomno ena tistih znamk, ki zna prav vsako sezono pričarati najbolj zapeljive, seksi in izredno ženstvene kose spodnjega perila, zato tudi njihova pomlad 2017 ni čisto nič drugačna.

0 Delitev