Oznaka: Jason Wu

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en teden mode, ki napoveduje nove smernice ter predstavlja nove kolekcije za naslednjo hladno sezono, v petek pa se je dogajanje iz New Yorka že preselilo v London, kjer se bodo revije odvijale vse do torka.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Ta hip so daleč v ospredju predvsem reklamne kampanje za jesen pred nami in čeprav smo v tem trenutku vsi še na dopustu, na morju in plaži, pa modni svet ne počiva niti malo. Pretekli teden je tako ponovno prinesel nekaj izredno zanimivih oglasnih fotografij, večkrat z izredno znanimi modeli v ospredju, tu pa so tudi nova sodelovanja, ki bodo navdušila mnoge:

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pričel se je teden mode v New Yorku, zato nič čudnega, da se večina tokratnih novic preteklih dni vrti prav okoli slednjega. Vse oči modnega sveta so torej v tem trenutku usmerjene čez lužo, kjer pa je ogromno zanimanja, namenjenega ne zgolj NY-ju temveč tudi LA-ju, kjer so nekateri kreatorji predstavili svoje kolekcije za jesen/zimo 2016-2017.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Tokratni teden prinaša obilico novosti; nekatere so povezane predvsem z modo, spet druge so osredotočene povsem na lepoto, pri prvih in drugih pa so večkrat v ospredju tudi zvezdniška imena. Ponovno je za nami teden, ko so se v sam vrh novic prebile prav tiste o poslovnih spremembah, ki bodo nedvomno zaznamovale nadaljnje modno dogajanje.

0 Delitev