Oznaka: jeans jakna

Povratek jeans jakne

Pazite le na kombinacije jeansa z jeansom, ker znajo biti zelo zahtevne.

Vedno vsestranske jeans jakne

Denim jakne ostajajo klasika vsake prehodne sezone, z veseljem si jih nadenemo celo v poletnih nočeh.

Spomladi nosimo jeans jakno

Nujno poskusite z mornarskim slogom, ker vem, da vam ne bo žal.

Vstop v toplo sezono bo odet v denim jakne

Pravzaprav to ni nič presenetljivega, saj so denim jakne do danes postale obvezni del vsake prehodne, celo vroče sezone, v resnici pa jih, seveda v prilagojenih modelih, nosimo kar skozi vse leto.

Denim – vedno zaželen material

Nova sezona ponavadi pomeni tudi nove trende, a vendar se vse pogosteje pojavljajo kosi, ki so pravzaprav modni v katerem koli letnem času.

Denim jakna: kos, ki ga potrebujemo vsako pomlad

Med kose, ki verjetno ne manjkajo prav nobeno toplo sezono, se seveda uvršča denim jakne, ki bodo pomemben del tudi tokratne spomladanske garderobe. Gre namreč za zelo preprost vrhnji kos, ki nudi številne možne kombinacije, hkrati pa deluje mladostno in brezčasno.

Jeans jakna: zdaj in tudi spomladi

Morda jo najdete prav na popustih malo pregledate nove kolekcije, karkoli pač naredite, je tako, da boste jakno nosile zdaj in tudi maja, ponovno septembra in potem naprej vse do novega leta.

Denim jakne modne tudi pozimi

Kos, brez katerega si verjetno ne znamo predstavljati prav nobene prehodne sezone, je nedvomno tudi denim jakna, ki pa jo z veseljem nadenemo tudi ob hladnejših poletnih dneh.

Pet vrhnjih kosov letošnje zime

Dobro je investirati v lep vrhnji kos, ki je seveda tudi kvaliteten, saj ga bomo dolgo nosile.

Spet prihajajo kul denim jakne

Jesensko obdobje pred nami bo modni sceni ponovno prispevalo nekaj odličnih trendov, katerih smo pravzaprav vajene že iz prejšnjih sezon, a se od njih kot kaže pač ne moremo posloviti. Med tovrstne kose vsekakor sodijo prav denim jakne, ki bodo tudi letošni hladni sezoni vdahnile kul element, ki nas v hipu naredi mladostne in brezskrbne.

Sedem kosov za pravi poletni stil

Ne vem, koliko stvari je v vaši garderobni omari, a v moji je kar veliko kosov in ugotavljam, da jih kupujem po istem sistemu ter tako, da pripadajo podobni družini.

Sedem trendov za lepšo zimo

Moja osebna izbira, saj gre za kose, ki močno polepšajo garderobo vsake ženske.

Stilski napotki in must have kosi za januar

Med must have januarske kose bi želela dodati še nekaj, kar ni ravno za garderobo, ampak bolj za dušo: kratek oddih na snegu ali v hribih, nekje, kjer ni nikogar in je vse skupaj tiho ter spokojno.