Oznaka: jesen 2017

Vzorci rož še vedno zelo aktualni

Barviti trendi letošnje zime so vključili tudi številne zanimive potiske, med katerimi vsekakor izstopajo prav rože. Slednje bi prej kot hladni sezoni pripisali pomladi in poletju, a ne tokrat, saj so namreč med najpopularnejšimi ta hip.

0 Delitev

Baseball čepice pri zimskih stajlingih

Modne smernice tokrat narekujejo zanimive outfite, ki so jim večkrat v pomoč prav modni dodatki. Med slednje to hladno sezono  sodijo predvsem pokrivala vseh vrst, ki vsekakor popestrijo katerikoli dnevni look.

0 Delitev

Šal ponovno pomemben zimski modni dodatek

Prav vsako leto si zime ne znamo predstavljati brez nekaterih modnih elementov, med katerimi zagotovo izstopajo predvsem pletenine, usnje in topli dodatki. Med slednje sodijo tudi šali, ki so že vrsto let več kot zgolj kos, ki nas greje in varuje pred mrazom.

0 Delitev

Mini krila mrzlih mesecev

Med najpopularnejša mini krila tokrat sodijo usnjena ter lakasta oziroma vinyl, ozkih linij in z visokim pasom, za okras pa so večkrat dodane še zadrge.

0 Delitev

Nogavičke in pete so prikupna modna kombinacija ta hip

Vrsta obutve tudi to hladno sezono igra pomembno vlogo, saj so namreč prav čevlji včasih glavni element našega outfita. Poleg barv, kot so rdeča, bela, srebrna ali pa celo pink, modra, vijolična, oranžna in podobne, za vpadljivost poskrbijo tudi modeli, letos predvsem v sock oziroma nogavični, buler oziroma biker ali pa mules podobi.

0 Delitev

Zvončaste hlače so pravi hit hladne sezone

Gre za čudovite kroje s skoraj obveznim visokim pasom, kar ustvarja občutek dolgih nog. Tu so izredno široke hlače, ki jih včasih skoraj zamenjamo za krilo, spet drugič so zgolj kanček razširjene, sploh v primerih poslovne mode.

0 Delitev

Zanimivi detajli pri tokratnih pleteninah

Vsekakor to hladno sezono ne gre zanikati dejstva, da so modne smernice naklonjene predvsem podrobnostim. Gre za določene kroje, tehniko pletenja, vezenja in materiale, a še veliko bolj so tokrat poudarjeni prav posamezni, dekorativni detajli, ki jih najdemo vsepovsod.

0 Delitev

Svetli plašči za več elegance

Modne smernice hladne sezone so tokrat ponovno med ključne kose pripeljale kar nekaj izredno zanimivih, ki močno izstopajo že na prvi pogled.

0 Delitev

Trije strukturirani kosi za zanimiv jesenski look

Hladna jesen je od nas že zahtevala zamenjavo lahkih jaken za tiste precej bolj tople, prav tako pa so pletenine ponovno postale naše najboljše prijateljice. Slednje so nedvomno velik hit tudi to sezono, sploh kadar je govora o oversize puloverjih in pulijih, ki jih ta hip nosimo vsepovsod, ob številnih priložnostih ter v raznoraznih stajling zgodbah.

0 Delitev

Overknee škornji še vedno vladajo hladni sezoni

Jesen postaja vse bolj hladna, kar odsevajo tudi naši vsakodnevni outfiti, ki kar kličejo po toplih in predvsem udobnih kosih. Izrednega pomena je tudi tokrat obutev, ki seveda terja materiale, odporne na vodo, ter modele, v katerih je lahko korak stabilen in prijeten.

0 Delitev

Veliki uhani te sezone

Jesenski trendi so že močno obarvali naše ulice, zahvala pa gre predvsem intenzivnim barvam in zanimivim krojem. K  temu ogromno prispevajo ne zgolj oblačila, temveč verjetno še bolj dodatki, kot so obutev, torbice, rutke in kape.

0 Delitev

Razkošne broške za piko na i toplemu outfitu

Meseci so, kljub vse nižjim temperaturam, ponovno postali zelo razgibani, v zraku pa je že čutiti letošnje praznično obdobje. In čeprav je slednje v resnici še nekoliko oddaljeno, to ne spremeni dejstva, da je praznično igrivost, veselje in lesk že zaznati tudi na modni sceni.

0 Delitev

Overall hlače za kul outfit letošnje jeseni

Pred nami so vse hladnejši dnevi, kar od nas terja tudi premišljeno prilagajanje in pravilno izbiro kosov za nadaljnje mesece mrzle sezone. Počasi bomo opustile lahkotnejša, tanjša oblačila ter jih spravile za naslednjo pomlad oziroma poletje, saj se, kot smo do sedaj že večkrat spoznale, moda vedno znova ponavlja oziroma vrača.

0 Delitev

Detajl strganega jeansa na vsakem koraku

Vsaka nova sezona seveda s seboj prinese tudi ogromno zanimivih novosti, včasih zgolj drobnih detajlov, spet drugič pravi bum modnih kosov. A hkrati se vsakokrat pojavi tudi kar nekaj tistih že dodobra poznanih, ki so postale pravi must have ne glede na letni čas …

0 Delitev

Usnjene in vinyl hlače ostajajo v trendu

Kljub dejstvu, da nas je letošnja hladna sezona prijetno presenetila z lepo, večkrat zelo sončno jesenjo, pa so vseeno ta hip že aktualni predvsem topli, zimsko obarvani kosi. Med take ponovno sodijo tudi usnjene hlače, ki nudijo tako modnost kot udobje tudi v precej hladnejših dneh.

0 Delitev

Visok pas še bolj popularen to jesen

Tako kot določeni outfiti in barve se to jesen pogosto ponavljajo tudi posamezni detajli in kroji, brez katerih si večkrat niti ne znamo predstavljati nove sezone.

0 Delitev

Tri barve, ki to jesen razbijajo monotonost

Jesenski čas je lahko izjemno pisan in razposajen, a v trenutku, ko se sonce skrije, nas obdaja sivina, ki lahko precej negativno vpliva tudi na naše razpoloženje.

0 Delitev

Vojaško zelena ponovno zelo IN

Jesenski tedni kar kličejo po novih, svežih trendih, ki pa ponavadi vsebujejo predvsem bogate, polne barve.

0 Delitev

Pravi čas za oversize puloverje

Oversize puloverji in puliji so to hladno sezono večkrat enobarvni, predvsem v odtenkih bež, pink, modre, nude ali pa povsem bele, a bolj zanimivi so vsekakor tisti z nordijskimi vzorci, še posebej za zimske mesece oziroma praznično obdobje.

0 Delitev