Oznaka: kostim

Stajling dneva: nežno roza

Ta serija fotografij mi je še posebej pri srcu, ker je nastala v New Yorku, pred hotelom Lotte Palace, kjer vedno stanujem, in jutro je bilo noro deževno.

0 Delitev

Spomladanska paleta suknjičev vseh vrst

Na trenutke se mi zazdi, da se naše, modno usmerjene misli bolj ali manj vrtijo le še okoli suknjičev, pa vendar si ne morem kaj, da o njihovi ogromni popularnosti ne bi pisala tudi tokrat.

0 Delitev

Izbor novih kostimov znamke Marella

Tako kot mnoge druge se tudi znamka Marella dobro zaveda trenutne popularnosti ženskih kostimov, kateri večkrat dišijo po moških krojih, vzorcih in materialih. Poglejmo njihov izbor najnovejših.

0 Delitev

Pet kosov za popestritev zimske podobe

V modi je tako, da lahko z majhnimi pripomočki naredimo veliko, zato bo danes tekla beseda o kosih, ki lahko v tem trenutku popestrijo našo garderobo.

0 Delitev

Ideje za zimski matchy-matchy videz

Zelo veliko je zimskih kombinacij, ki jih lahko preizkušate skozi vsak dan, eden izmed najbolj nosljivih pa tudi priljubljenih je matchy-matchy videz.

0 Delitev

Hlačni kostimi tokrat med top izbiro

Velik hit je to hladno sezono postala tudi poslovna moda, torej ogromno kosov, ki nas že na prvi pogled “popeljejo” v pisarno, na sestanek oziroma pred računalnik. Med slednjimi se na najvišje mesto zagotovo uvrščajo blazerji, še bolj pa kompleti z njimi, tokrat predvsem hlačni kostimi.

0 Delitev

Hlačni kostimi za kul eleganco

Hlačni kostimi bodo to hladno sezono eden tistih videzov, ki v hipu deluje kul in elegantno v enem. To so v svoji modni viziji dokazale tudi številne modne hiše.

0 Delitev

Pet nasvetov za službeni outfit

Sama sem veliko v službi in preživim ogromno ur za računalnikom, zato dobro vem, kaj pomeni biti udobno oblečena, predvsem pa nositi stvari, v katerih se odlično počutim.

0 Delitev

Deset top kosov za v službo

Verjamem, da imate garderobno omaro, polno vsega, a vseeno se zjutraj zgodi, da ne veste, kaj obleči. In potem tuhtate in tuhtate ter razmišljate o novih nakupih, o tem, kaj bi vam pravzaprav najbolje pristajalo. Za dober stil ne potrebujemo veliko kosov, predvsem okus, da sestavimo in kombiniramo kose kot se šika.

0 Delitev