Oznaka: kratke hlače

Pripravimo prostor elegantnim hlačam do kolen

Kratke hlače so svoje mesto v samem vrhu trendov nekako našle prav lansko ali verjetno še kako pomlad nazaj in vse kaže, da so si svoj obstoj izborile tudi to toplo sezono …

0 Delitev

Še vedno aktualne kratke hlače

Nekako težko je ob današnjih temperaturah razmišljati o krajših, mini kosih, sploh pa o kosu, ki pravzaprav v celoti pripada vroči sezoni.

0 Delitev

Modno čudovite tudi avgusta

Poletje bo trajalo še dober mesec, zato upam, da si boste vzele dovolj časa za čudovite kose, ki vam jih danes predlagam.

0 Delitev

Trije obvezni kosi tega poletja

Vroča sezona je tu in z njo tudi vsi trendi, ki smo jih bolj ali manj glasno napovedovali že vse od februarja dalje.

0 Delitev

Kratke hlače v treh modnih zgodbah

Kratke hlače so tokrat tisti kos, ki je prevzel prav vse, še veliko več pa bomo o njem slišale v naslednjih mesecih.

0 Delitev

Kratki hlačni kostimi

Velik pečat je pustil na modnem svetu in ženske smo ga ponovno vzele za svojega. Tokratna različica hlačnega kostima je bolj primerna za toplo vreme.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Navdihnile so me prav ulice, kjer opažam mlade ženske s klobukom, sploh v tujini, z razmršenimi lasmi in malo make-upa, pa se mi zdi, da smo vse že tam, vsaj za vikend: na dopustu.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!

0 Delitev

Prihaja trend elegantnih kratkih hlač

Začetek pomladi morda še ne nudi zunanjih temperatur, primernih za vse letošnje trende tople sezone, a ti bodo zagotovo postali pomemben del našega vsakdana v naslednjih mesecih.

0 Delitev

Najgrši trendi tega poletja

Dejansko obstajajo kosi, ki so preprosto grdi, četudi so v modi in jih morda nosi ljuba Chiara Ferragni, a če sem popolnoma iskrena, so tudi na njej mimo. To je moj izbor.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za julij

Ne pozabite na masko za obraz, novo dišavo, ki mora biti nujno super seksi in le privoščite si šminko, ki vas naredi še bolj zapeljive. Vmes pa uživajte življenje in ne zamudite niti pol trenutka. Dobrodošel, julij!

0 Delitev