Tag: majica

Dolga T majica v vlogi mini obleke

Na prvi pogled morda čisto preprosta poletna oprava, pa vendar je lahko T majica, ki jo spremenimo kar v mini obleko, pravi modni look.

T majice poglavitni kos poletne sezone

To je kos, brez katerega ne mine prav nobeno poletje, pa naj bo še tako deževno in muhasto, kot na primer letošnje.

Več kot 80 stajling idej z navadno T majico

Kljub temu, da so tudi letošnje modne smernice polne zanimivih kosov in stajling idej, pa določena oblačila ostajajo večni element vsake tople sezone. Mednje v prvi vrsti sodijo prav navadne T majice.

Barviti, črtasti topi so trenutni must have

Pisane, črtaste majice so lahko povsem navadnih, klasičnih krojev, v povsem vsakdanjem materialu, kot sta na primer bombaž ali lan. Topi sami po sebi postanejo zanimivi že zaradi barvnih kombinacij, ki na zagoreli koži delujejo še bolj privlačne.

S čim kombinirati navadno belo majico

Je idealna, ko imate spodnji del, ki je denimo zahteven v smislu potiska, ali pa takrat, ko želite biti neopažene (da, obstajajo tudi takšni dnevi), pa tudi z usnjeno ali jeans jakno.

Zvezde in zvezdice tega poletja

So ravno dovolj mladostne in lahkotne ter hkrati tudi ravno dovolj elegantne in ženstvene, da si jih lahko privošči vsaka izmed nas, ne glede na starost ali stil. In tokratno poletje ne bo nič drugačno, saj bomo večje in manjše zvezdice videvale tako rekoč na vseh kosih celotnega videza, od glave do peta, od sončnih očal pa vse do sandal.