Oznaka: Michael Kors

Stajling dneva: lila obleka z volančki

Kot bi bila sredi sivkinega polja in če bi bilo kje v bližini, no, potem bi se prav gotovo zlila z njim!

Priljubljen Michael Kors z novimi urami

Načeloma so ure srebrne in zlate, a tudi črna ima svoj prostor za tiste modele, ki so nekoliko bolj športni.

Modne bleščice tega tedna

Še en poletni teden je za nami in čeprav se avgust že počasi preveša v prehodno obdobje, to vsaj ta hip še ne vpliva premočno na našo poletno sproščenost.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno vroč teden in prav te dni smo se znašli v središču tistega pravega poletnega vročinskega vala, ko na kaj drugega kot počitek na plaži, kopanje in sladoled pravzaprav kar težko pomislimo.

Spomladanske novosti med Michael Kors dodatki

Topla sezona tokrat prinaša tudi čudovite novosti na področju modnih dodatkov, zato tokrat preverimo, kakšne je letos pripravil popularni ameriški oblikovalec Michael Kors.

Michael Kors znova pripravil nekaj posebnega

In sicer je dobro poznani ameriški oblikovalec Michael Kors tudi letos pripravil čisto poseben izbor dodatkov, namenjenih v čast Lunarnega novega leta.

Michael Kors in Bella Hadid na zasneženih smučinah

Ko se na “zasnežene smučine” podata Michael Kors in Bella Hadid nastane eden izmed zabavnejših intervjujev, v katerem je nedvomno čutiti pravo prijateljsko vez. Poglejmo.

Koliko dela za eno Michael Kors torbico

Izdelava torbice s podpisom slavnega kreatorja oziroma slavne modne hiše še zdaleč ni lahka naloga, saj se vanjo vloži več ur trdega in zelo natančnega dela.

Modne bleščice tega tedna

Tokratni teden prinaša pravi poletni odmor, vsaj kar zadeva nekatere, ponavadi zelo pestre, modne in lepotne kotičke.

Modne bleščice tega tedna

Vroč poletni teden tokrat vsebuje kanček modnega zatišja, ki pa v ozadju že melje načrte za naslednjo hladno sezono.

Michael Kors prisega na razkošje tudi med prehodno sezono

Za ravno pravšnjo mešanico ženstvenosti in romantike po eni ter moškosti in udobja po drugi strani je ponavadi odličen naslov prav Michael Kors, kateri tudi novo prehodno sezono dokazuje, kako združevati večnost razkošja s trenutnimi trendi.

Stajling dneva: leopardji vzorec

Tokrat sem svojemu outfitu dodala čevlje in torbico s potiskom ter kombinirala debel pulover in krilo iz tila, kar ostaja moja najljubša kombinacija.

Modne bleščice tega tedna

Bolj ko se približuje februar, vse zanimivejše in pestrejše je dogajanje tudi na modnem področju, saj je reklamnih kampanj za letošnjo pomlad iz dneva v dan kot gob po dežju.

Michael Kors zopet glamurozno med prazniki

Michael Kors je zagotovo eden tistih kreatorjev, ki dobro ve, kako žensko začarati v glamurozno, a hkrati prefinjeno divo, kar dokazuje tudi z letošnjo praznično kampanjo.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor najglasneje zaznamovala prav posebna revija, ki nedvomno sodi med najbolj zapeljive na svetu.

Modne bleščice tega tedna

Za nami so najbolj razburljivi tedni modnega sveta, saj se je v Parizu tudi tokrat glamurozno zaključil sklop svetovnih tednov mode.