Oznaka: mornarski slog

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Navdušil nas je mornarski stil

Mornarskega sloga ni nikoli dovolj in dejansko je tako, da si ga lahko omislite vedno. v kolikor ženska stavi na temno modro, belo ali rdečo, pač ne more zgrešiti.

0 Delitev

Mornarski slog za vsako priložnost

Morda boste letos stopile na kakšno jadrnico ali tudi ne, dejstvo je, da je mornarski slog zelo dobra družba, ko ste na dopustu. In z njim ne gre zgrešiti.

0 Delitev

Comma: Šik, elegantna in razigrana

Šik, elegantna in razigrana. Takšna je najnovejša kolekcija znamke Comme, namenjena vsem ženskam in vsem priložnostim, saj je njihov program tako pester in bogat, da boste z lahkoto našle kaj lepega za vas.

0 Delitev

Sedem trendov za lepšo zimo

Moja osebna izbira, saj gre za kose, ki močno polepšajo garderobo vsake ženske.

0 Delitev

Vroče ta hip: črte in karo vzorec

V moji omari je že kar nekaj tovrstnih kosov in moram reči, da so postali odlična alternativa črni ali nasploh temni, zimski garderobi. Kajti, saj veste, tudi dober vzorec je lahko ključ do veselja.

0 Delitev

Dom je lepši s kančkom mornarskega sloga

Mornarski slog se nam, kot v modi, predstavlja v beli, temno modri in rdeči barvi. Zelo aktualne so črte ter seveda vsi morski motivi, od konjička do zvezde, od valov do majhnih, belih kamenčkov, ki lahko popestrijo stare vaze ali prazne, prosojne steklenice.

0 Delitev

Kako nositi in kombinirati bele kavbojke

Dolge do gležnja, lepo oblikovane v zadnjem delu in z žepi, predstavljajo hitro rešitev za vse možne kombinacije, saj se lepo podajo k navadni T majici, puloverju, bluzi ali srajci, prav tako gredo lepo z blazerjem.

0 Delitev

Stavite na mini detajle za veliko stila

Včasih nam zmanjka časa za izbiro pravega čevlja, drugič imamo napačno torbico, tretjič ne stavimo na večne kose, ki pa tako ali drugače morajo biti del naše garderobe. Vedno imejte v mislih, da so detajli tisti, ki vas naredijo lepše in opaznejše, zato imejte posebno oko zanje.

0 Delitev