Tag: narava

Inspiracija dneva

Pošiljam vam zvezde, luno, čaroben sneg ter občutek, da ste na dopustu. In jaz z vami.

Letošnji podeželski izgled

Jesen se zelo počasi, a z gotovostjo že preveša v hladnejše, zimsko obdobje in z njim prihaja tudi sezona najdebelejših in hkrati najtoplejših kosov leta.

Inspiracija dneva

Vesela sem, da potrebujemo prav malo stvari za srečo.

V dom spustimo več svetlobe

Spomladansko obdobje ni le idealen čas za generalno pospravljanje, za prenovo in osvežitev naše garderobe, za sajenje cvetja in rastlin ter urejanje vrta, temveč je to tudi klic narave, klic toplih sončnih žarkov, ki jih z odprtimi vrati in okni povabimo v naš dom.

Čudovito življenje na terasi

Saj vem, da sem to že napisala, a mislim, da smo to celo potrebovale.

Iz narave v naš dom

Naše edino razvedrilo in izhod ta hip predstavlja le narava in če smo si kdaj lahko zares vzeli čas zase, potem je to točno sedaj.

Inspiracija dneva

Podarjam vam tisto, kar že imate.

Trend boemskih porok in zabav

Veliko zelenega, naravne rože, noro lepe neveste, les, kar nekaj ročnega dela, preprostost, a vsekakor ne v smislu, da so stvari naključne.

Inspiracija dneva

Kdo ve, morda kdaj pride tudi to.

Super šik življenje … v kontejnerju

Četudi vas pot ne bo zanesla do juga Anglije, je ta objekt morda vseeno dobra ideja za vikend, namesto prikolice.

Lucyland: Na potep brez plana

Zelo rada potujem in če sem čisto iskrena, ljubim organiziranost in dober plan.

Inspiracija dneva

Močno vas objemam, kjerkoli ste.

Mango: Naj zadiši po naravnem

Znamka Mango se v svoji jesenski kolekciji obrača prav k naravnemu, rezultat tega pa je nekaj izjemno očarljivih kosov nove sezone.

Gozd, ki reši vse

Gozd nam omogoča, da se za dolžino sprehoda potopimo v popolnoma drugačen svet.

Varujmo okolje in kupujmo manj

Zavedanje, da je varstvo okolja bistvenega pomena za vsakega posameznika na svetu, postaja vse večje in vse več se jih zato poslužuje minimalističnega načina življenja.

Kako postopoma preiti na naravne proizvode

Današnja družba postaja vse bolj ekološko osveščena, na prvo mesto pa tako postavlja svoje zdravje in čistočo okolja. Vse se seveda začne v našem domu, zato tokrat poglejmo nekaj nasvetov, kako v svoj vsakdan postopoma vplesti naravne proizvode.

Lepe kot sončnice

Njihove velike, rumene glave so bile složno obrnjene proti soncu, vse enake, vse prelepe. Nič čudnega, da si jih kot navdih poletja vsakokrat izposodi tudi modna scena …

Privoščimo si več naravnih materialov

Pomlad je čas narave, cvetličnih vzorcev ter svetlih odtenkov. Prav zato je to tudi čas naravnih, lahkotnih materialov, ki se lepo povežejo s toplejšimi, sončnimi dnevi. Pogosto v toplih sezonah po njih posegamo prav zaradi njihove nosljivosti, saj dobro prenašajo tudi najvišje temperature, hkrati pa delujejo sproščeno in elegantno.

Inspiracija dneva

Morda je le tako, da je New York vedno in povsod čudovit, zato maham z druge strani oceana in kot vedno upam, da se imate skrajno lepo in da ujamete čim več lepih trenutkov.

Inspiracija dneva

To je bil teden žensk.

Inspiracija dneva

Všeč mi je misel, da vse to nekje tudi obstaja. In kdo ve, morda naredimo prav me skupno zabavo in mislim, da bi si imele povedati veliko!