Oznaka: nogavice

Pa pa, razgaljeni gležnji

Vidne, zanimive nogavice so ponovo IN in z njimi lahko na različne načine popestrite svoj videz; ne glede na to, ali je vaš outfit bolj športen ali eleganten. 

0 Delitev

Julia Roberts znova za Calzedonio

V novi kampanji znamke Calzedonia lahko tokrat znova občudujemo njihovo ambasadorko, slavno igralko Julio Roberts, ki tokrat izbira zabavne nogavice letošnje hladne sezone.

0 Delitev

Modni detajl: zanimive najlonke

V primeru krajših kril in raztrganih hlač posezimo po najlonkah, ki služijo dvema namenoma. Prvič temu, da nas grejejo pred mrazom in drugič popestritvi našega videza.

0 Delitev

Nogavičke in pete so prikupna modna kombinacija ta hip

Vrsta obutve tudi to hladno sezono igra pomembno vlogo, saj so namreč prav čevlji včasih glavni element našega outfita. Poleg barv, kot so rdeča, bela, srebrna ali pa celo pink, modra, vijolična, oranžna in podobne, za vpadljivost poskrbijo tudi modeli, letos predvsem v sock oziroma nogavični, buler oziroma biker ali pa mules podobi.

0 Delitev

Trije popularni kosi nekoliko drugače

Trendi letošnje jeseni vsebujejo veliko zanimivih detajlov, minimalizma in hkrati razkošja, drzne linije in vpadljive barvne odtenke. Gre za razgibano hladno sezono, ki se kaže vse prej kot dolgočasna, zahvala pa gre seveda tudi modnim smernicam.

0 Delitev

Calzedonia nogavice to pomlad

Napovedi za pomlad 2017 se že vrstijo, kar dokazuje tudi tokratna nova reklamna kampanja za zapeljive nogavice Calzedonia.

0 Delitev

Dodatki za modno in hkrati toplo zimo

Vstop v novo leto pomeni tudi vstop v najhladnejše obdobje letošnje zime, zato so kakršnikoli nasveti in namigi za udoben, topel in hkrati tudi moden izgled še kako dobrodošli. Poleg klasičnih zapovedi, kot so na primer debeli, kosmati plašči oziroma jakne, pleteni puloverji in puliji ter volnene hlače, tudi tokrat obstaja kar nekaj dodatkov, ki so kot naročeni tudi za najnižje zunanje temperature.

0 Delitev