Oznaka: obraz

Pravilno prepoznajte tip svoje kože

Za določitev, ali sodimo med tiste s suho, mešano ali mastno kožo na obrazu, pravzaprav obstajajo precej preprosti testi, zato tokrat preverimo dva, ki jih lahko hitro in enstavno opravi vsak izmed nas.

0 Delitev

17 skrivnosti lepe kože

Malokoga je narava obdarila s popolno kožo, večina od nas pa mora zanjo dobro poskrbeti. Tu je kar 17 nasvetov, ki bodo morda v veliko korist tudi naši vsakodnevni lepotni rutini.

0 Delitev

Pravila in napake pri obrveh

Obrvi so eno najpoglavitnejših predelov našega obraza, saj lahko naš izgled v trenutku povsem spremenijo – na bolje ali pa na slabše. Poglejmo torej nekaj odličnih pravil, pa tudi nekaj napak, ki jih mogoče počnemo.

0 Delitev

Kako se znebiti otečenega obraza

Vsakdo izmed nas je že izkusil jutro, ko se je zbudil z otečenim obrazom. Včasih se razlog skriva v hrani in pijači, spet drugič je kriva vročina ali pa naše zdravje. Tokrat zato preverimo 5 nasvetov, ki bodo prav prišli ravno v takšnih trenutkih.

0 Delitev

Kako pravilno prekrivati nepravilnosti na obrazu

Pri popolnem ličenju ogromen pomen ponavadi dajem ravno podlagi, za katero pa ni dovolj zgolj pravi puder, temveč tudi pravilna uporaba korektorja. Poglejmo torej nekaj dobrih nasvetov za prekrivanje pik na obrazu.

0 Delitev

Moja nega za lepo kožo

Mojstri ličenja po svetu so me naučili, da brez pravega čiščenja ni nege, in brez pravih produktov ne bomo nikoli dosegle zdrave kože. Seveda je treba vztrajati, zelo, a na tem področju mislim, da sem mojstrica!

0 Delitev

Najboljši izdelki za vlaženje obraza

Ponoči si prav gotovo lahko privoščimo kaj močnejšega in bolj hranljivega, za čez dan in pred make-upom pa je ključnega pomena, da izberemo vlažilne kreme, ki negujejo kožo do večernih ur in poskrbijo, da ohrani vso potrebno vlago.

0 Delitev

Nova krema, ki pomaga proti stresu

Nekaj minut za masažo pred spanjem, seveda z mislijo, da bom ponoči dobro počivala, medtem pa bo krema delovala zame in mi podarila miren spanec, manj stresa ter tudi kakšno leto manj. 

0 Delitev

Kako se znebiti obraznih dlačic

Kljub dejstvu, da je britje obraza načeloma rezervirano za moške, pa se z dlačicami ali bolje rečeno puhom na obrazu spopadajo tudi ženske. Tokrat zato preverimo, kako se tega znebiti hitro in enostavno.

0 Delitev

Kako se znebiti vidnih por

Večkrat so pore na našem obrazu zelo vidne, predvsem pa so opazne takrat, ko ličila ne nanašamo pravilno. Tokrat zato poglejmo, kako se jih znebiti oziroma kako pore le v nekaj korakih odlično prekriti.

0 Delitev

Popolna podlaga tudi pozimi

V zimskem času je za doseganje popolne podlage na obrazu potrebno prilagoditi kar nekaj postopkov in proizvodov, ki vplivajo tako na lesk kot vzdržljivost makeupa skozi ves dan.

0 Delitev

Naša koža potrebuje veliko vlage

Ne zgolj pozimi, naša koža potrebuje dodatno vlaženje skozi celo leto, predvsem pa je pomembno, da poskrbimo za najbolj izpostavljeni predel, torej naš obraz.

0 Delitev