Oznaka: obrvi

Katera je najboljša oblika obrvi za vaš obraz

Že neštetokrat smo lahko slišali lepotni nasvet, ki govori o tem, da so ravno obrvi nekakšen okvir našega obraza, zato je njihova oblika še kako pomembna pri celotni podobi. Katera pa je prava za naš obraz? Poglejmo.

0 Delitev

Pravila in napake pri obrveh

Obrvi so eno najpoglavitnejših predelov našega obraza, saj lahko naš izgled v trenutku povsem spremenijo – na bolje ali pa na slabše. Poglejmo torej nekaj odličnih pravil, pa tudi nekaj napak, ki jih mogoče počnemo.

0 Delitev

Kako do popolno oblikovanih obrvi

Oblika obrvi lahko naš obraz izpopolni ali pa ga povsem skazi, zato je bistvenega pomena prav njihova nega ter pravilno oblikovanje, ki se najbolje prilega našim potezam obraza.

0 Delitev

Oblikovanje obrvi na tri načine

Urejanje obrvi, kamor spada naprimer puljenje in striženje, je seveda za lepo obliko bistvenega pomena, a ogromno dandanes prispevajo tudi različni makeup pripomočki, s katerimi lahko povsem preoblikujemo lok in barvo ter posledično naš izgled.

0 Delitev

Kako si urejati obrvi

Obrvi so eden najpomembnejših delov našega obraza, saj predstavljajo nekakšen okvir naših oči in celotne podobe nasploh.

0 Delitev

Kako do naravno košatih obrvi

Obrvi so vsekakor okvir našega obraza, zato je prav njihovemu urejanju potrebno posvetiti veliko pozornosti. Problem pa nastopi ravno v primeru, ko smo s puljenjem pretiravali.

0 Delitev

Make-up izdelki, na katere prisegam ta hip

Seveda je popolnoma jasno, da ličilo, ki je morda meni pisano na kožo, ne bo všeč oziroma ne bo ustrezalo moji prijateljici, a dejstvo je, da določeni proizvodi pač imajo nekaj več, nekaj, kar prepriča skoraj vsakogar. Tokrat sem pripravila mini izbor svoje trenutno najljubše kozmetike, za katero sem prepričana, da bi lahko navdušila marsikatero izmed vas.

0 Delitev

Make-up novosti za obrvi

Priljubljena kozmetična znamka Benefit se je tokrat resnično posvetila oblikovanju, negi in ličenju obrvi, saj je na tržišče poslala kup novih proizvodov, ki bodo nedvomno navdušili tudi ženske s težavnimi obrvmi.

0 Delitev