Tag: Opi

Prihajajo sočne barve lakov za nohte

Lake na nohtih lahko uskladite z oblačili, lahko pa si tudi omislite nekaj popolnoma kontrastnega in vam ne bo žal.

Vsi odtenki modre na naših nohtih

Prečudoviti odtenki modre bodo zaživeli na naših nohtih; od temnejših odtenkov, ki jih lahko že sedaj uporabimo, živahnih neon barv pa vse do pastelov.

Barvni izbor OPI lakov to jesen

Popularna znamka lakov za nohte OPI nas bo to jesen popeljala vse do Škotske, saj je namreč ravno slednja njihov navdih za izbor nekaterih najboljših barv te hladne sezone.

OPI: francoska manikira v poletni preobrazbi

Med mnogimi lepotnimi znamkami lakov za nohte vsakokrat zelo izstopa tudi OPI, zahvala pa gre, poleg čudovitim in številnim kolekcijam, tudi njihovim nasvetom.

Največja decembrska nagradna igra!

Podarjamo kar 29 lepotnih produktov! Drage moje, sodelujte v čim večjem številu, komentirajte, delite in seveda srečno vsem!

Najlepši laki za vse, ki obožujete naraven videz

Iskanje pravega odtenka nude laka za nohte je včasih tako težavno kot iskanje pravega kroja jeans hlač. Nude odtenek mora pristajati barvi vaše polti, izgledati naravno in še vedno urejeno.

Najlepše barve poletnih lakov za nohte

Tedni mode vsako novo sezono močno vplivajo ne zgolj na tekoče trende, temveč tudi na lepotno sceno. Vpliv z modnih brvi se tako pozna pri senčilih in šminkah, pričeskah in tudi pri nohtih, kjer so pomembne tako barve kot oblike in celo poslikave.

Vsi odtenki vijolične na nohtih

Vijolične odtenke lahko vključimo v svoj vsakdan s pomočjo oblačil in modnih dodatkov, lahko jo nanesemo na obraz z ličili, pa tudi z izbiro vijoličnega laka za nohte na rokah.

Dvobarvna manikira na nohtih

Eden izmed trendov narekuje tudi dvobarvno manikiro, ki popestri vaše nohte.