Oznaka: organizacija

Organizirajte svoj dom s pisanimi zabojčki

V zadnjem času je mogoče opaziti vedno večjo priljubljenost plastičnih pisanih zabojnikov, ki jih lahko uporabite za organizacijo pa tudi kot zelo lep dekor v vaši hiši ali stanovanju.

0 Delitev

Kako organizirati domači hladilnik

Del dobre kuhinje je tudi pametna in premišljena organizacija, med katero seveda sodi tudi domač hladilnik.

0 Delitev

Pametne rešitve pri organizaciji doma

Pri organiziranju našega domačega okolja gre večkrat predvsem za iznajdljivost, zato tokrat poglejmo nekaj pametnih in zelo preprostih rešitev, ki bodo morda naslednjič v pomoč tudi vam.

0 Delitev

Urejanje in organizacija malega stanovanja

Manjše stanovanje, kot je naprimer garsonjera, včasih od nas terja precej iznajdljivosti, zato sta dobra organizacija in natančno planiranje ključnega pomena. Poglejmo nekaj primerov in nasvetov.

0 Delitev

Kako bolje načrtovati svoje življenje

Začetek leta je ponavadi poln novih načrtov, zato je to idealen čas za dobro in seveda boljšo organizacijo lastnih obveznosti in življenja nasploh. Poglejmo nekaj odličnih nasvetov, kako se s tem soočiti.

0 Delitev

11 namigov za bolj organizirano delo od doma

Dober šolski oziroma poslovni uspeh je večkrat tudi odsev tega, koliko smo pravzaprav organizirani v domačem okolju, zato tokrat preverimo nekaj dobrih namigov za bolj urejeno domače delovno okolje oziroma domačo pisarno.

0 Delitev

Organizirajte si domačo zbirko lakov za nohte

Dejstvo je, da se lahko kozmetika v domači omarici kaj hitro prične kopičiti, sploh kadar je govora o lakih za nohte, zato tokrat preverimo, kako si pametno organizirati pregled nad vsemi odtenki, ki jih imamo.

0 Delitev