Oznaka: Pariz

Dior predstavlja nov, veličasten butik v Parizu

Nov Diorjev butik v Parizu je vse prej kot klasična trgovina, pravzaprav deluje kot dom nekaterih najlepših kreacij te sezone, vse od oblačil in dodatkov, pa do dišav in nakita.

0 Delitev

#NatašinIzbor: Čarobni Pariz

Mesto luči in ljubezni ima svoj čisto posben čar, ki ga zelo težko najdeš v drugih prestolnicah. K temu veliko pripomorejo velike ter veličastne stavbe in seveda Parižanke ter Parižani.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor eden tistih, o katerem se bo na modni sceni govorilo še nekaj časa. Z milanskih revij so najprestižnejši modeli za najslavnejše modne hiše zakorakali na pariške revije, saj se je ves vrvež modnih tednov že prestavil v Pariz.

0 Delitev

Neverjetni svet Laduree

Kot da ni dovolj, da nas spravljajo v skušnjavo s svojimi božanskimi slaščicami, so pri Laduréeju usvarili še lastno linijo kozmetičnih izdelkov.

0 Delitev

Ni je čez klasiko

Klasika je nekaj, kar te dni zelo močno zaznamuje mojo garderobo. Najdem se v tvidu in karo vzorcu, obožujem žamet, všeč so mi svilena bluza s pentljo in krila, ki sežejo do kolen ali malo čez, a nujno z visokimi petami.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Vedno sem si ga želela obiskati tako, da bi raziskovala njegove najbolj skrivne kotičke, vendar je zaradi dela, ki ga opravljam, pesem povsem drugačna: tekam, hitim, skoraj letim po velikih trgih in samo tu in tam občudujem njegovo magičnost.

0 Delitev

Chanel je za predstavitev novega parfuma izbral tudi Zagreb

Prelepi večerji je sledil še lepši dan, ki smo ga po sprehodu skozi mesto zaključili z vrhuncem tokratnega izleta – razstavo in predstavitvijo nove dišave Chanel Gabrielle. 3D reklamna animacija ter razstavna steklenička, oblikovana iz izjemno lahkega, tankega stekla, ki se kot ulito poda ženski roki, je le še razburkala našo radovednost, ki smo jo kmalu za tem prepustile omamnemu vonju, luksuzni mešanici štirih belih cvetov.

0 Delitev

Karl Lagerfeld o najnovejši Chanelovi kolekciji

Vznemirljivi vonj po visoki modi je v zraku, saj so se na pariškem haute couture tednu mode ta hip že predstavile številne modne hiše, med katerimi je največ zanimanja ponovno požela tudi znamka Chanel.

0 Delitev

Čarobna visoka moda za princese

Čarobne večerne toalete so v pastelnih odtenkih: bile bi čisto po okusu Lady Diane, nedvomno pa so všeč tudi princesi Ranii iz Jordanije.

0 Delitev

Najlepša dekleta v Parizu za znamko Victoria’s Secret

Revija Victoria’s Secret je spektakel, ki ga moraš videti v živo zato, da razumeš, kaj pravzaprav pomeni biznis po ameriško, čudovita dekleta z izklesanimi telesi, ki predstavljajo sanje na dveh nogah, perje, bleščice in dodatki, da te kap.

0 Delitev

Modna revija Victoria’s Secret letos v Parizu

Modna revija Victoria’s Secret se je letos odvijala v Franciji v muzeju Grand Palais, ki je poskrbel za posebno vzdušje. Poleg dih jemajočega spodnjega perila so bile glavna atrakcija tega dogodka manekenke.

0 Delitev

5 must see kotičkov v Parizu

Pariz je vsekakor ena najbolj modnih destinacij, ki vedno znova očara in navdihuje tako ženski kot moški spol. Tokrat preverimo 5 must see kotičkov kot jih predlaga znana vlogerka Chriselle Lim.

0 Delitev

Pariz skozi moje oči

Pomladi je Pariz obarvan v roza barvo. Na vsakem koraku je vsaj eno drevo češnje, kar je velik kontrast v primerjavi s tamkajšnjo modo, kjer v večini kraljuje črna barva.

0 Delitev

Najlepše iz Pariza

Za vas sem izbrala modne trenutke za jesen in zimo 2016-2017, ki so mi bili najbolj všeč.

0 Delitev