Oznaka: Pariz

Pariz za dušo

Maham vsem in imejte noro lep dan.

Tudi Celine je moja estetika

Preprosto želimo le ustvarjalne načine, kako ponovno interpretirati oblačila, ki jih že imamo.

Dior predstavlja nov, veličasten butik v Parizu

Nov Diorjev butik v Parizu je vse prej kot klasična trgovina, pravzaprav deluje kot dom nekaterih najlepših kreacij te sezone, vse od oblačil in dodatkov, pa do dišav in nakita.

#9 Glitter z Lorello

Želim vam prijeten ogled in tudi malo sanjarjenja, ki nikoli ne škodi.

#NatašinIzbor: Čarobni Pariz

Mesto luči in ljubezni ima svoj čisto posben čar, ki ga zelo težko najdeš v drugih prestolnicah. K temu veliko pripomorejo velike ter veličastne stavbe in seveda Parižanke ter Parižani.

Modne bleščice tega tedna

Minil je zadnji teden zimskega tedna mode, ki se je tudi tokrat slavnostno zaključil v prečudovitem Parizu, z revijami največjih modnih hiš, kot so Chanel, Dior, Valentino in ostale.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor eden tistih, o katerem se bo na modni sceni govorilo še nekaj časa. Z milanskih revij so najprestižnejši modeli za najslavnejše modne hiše zakorakali na pariške revije, saj se je ves vrvež modnih tednov že prestavil v Pariz.

Stajling dneva: cvetlični blazer

Nastala je dolga silhueta in ugotavljam, da so mi tovrstne kombinacije še najbolj všeč, ker so nosljive tudi s supergami ali nizkimi bulerji. Skratka oprava za povsod!

Neverjetni svet Laduree

Kot da ni dovolj, da nas spravljajo v skušnjavo s svojimi božanskimi slaščicami, so pri Laduréeju usvarili še lastno linijo kozmetičnih izdelkov.

Ni je čez klasiko

Klasika je nekaj, kar te dni zelo močno zaznamuje mojo garderobo. Najdem se v tvidu in karo vzorcu, obožujem žamet, všeč so mi svilena bluza s pentljo in krila, ki sežejo do kolen ali malo čez, a nujno z visokimi petami.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en, pravzaprav najpomembnejši teden mode, ki je svoj finale ponovno dočakal v prečudovitem Parizu. Poleg dejstva, da je prav slednji požel največ pozornosti, pa so tu vseeno tudi novosti, vredne ogleda.

Etam: najlepša kolekcija spodnjega perila

Prav danes sem si pogledala novosti v trgovini Etam, sicer za sedanjo sezono, in kot običajno nisem bila prav nič razočarana. Kdor zna, pač zna.

Modne bleščice tega tedna

Tudi zadnji dnevi so bili oviti v živahno dogajanje na fashion weeku, ki se je iz Milana že v začetku tedna preselili v finalni Pariz.

Inspiracija dneva

Vedno sem si ga želela obiskati tako, da bi raziskovala njegove najbolj skrivne kotičke, vendar je zaradi dela, ki ga opravljam, pesem povsem drugačna: tekam, hitim, skoraj letim po velikih trgih in samo tu in tam občudujem njegovo magičnost.

Chanel je za predstavitev novega parfuma izbral tudi Zagreb

Prelepi večerji je sledil še lepši dan, ki smo ga po sprehodu skozi mesto zaključili z vrhuncem tokratnega izleta – razstavo in predstavitvijo nove dišave Chanel Gabrielle. 3D reklamna animacija ter razstavna steklenička, oblikovana iz izjemno lahkega, tankega stekla, ki se kot ulito poda ženski roki, je le še razburkala našo radovednost, ki smo jo kmalu za tem prepustile omamnemu vonju, luksuzni mešanici štirih belih cvetov.

Karl Lagerfeld o najnovejši Chanelovi kolekciji

Vznemirljivi vonj po visoki modi je v zraku, saj so se na pariškem haute couture tednu mode ta hip že predstavile številne modne hiše, med katerimi je največ zanimanja ponovno požela tudi znamka Chanel.

Čarobna visoka moda za princese

Čarobne večerne toalete so v pastelnih odtenkih: bile bi čisto po okusu Lady Diane, nedvomno pa so všeč tudi princesi Ranii iz Jordanije.

Pariz skozi moje oči

Pomladi je Pariz obarvan v roza barvo. Na vsakem koraku je vsaj eno drevo češnje, kar je velik kontrast v primerjavi s tamkajšnjo modo, kjer v večini kraljuje črna barva.