Oznaka: pastelne barve

Poletje v pastelih

Za poletne dni opustite temne barve in se osredotočite na sveže, pastelne odtenke.

0 Delitev

Sorbet od glave do pet

Ta hip naše misli uhajajo le še med tople, spomladanske in še bolj med poletne dni, kljub vztrajajočim nižjim temperaturam muhastega aprila.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Bela, mint, svetlo modra, roza so odtenki, ki sproščajo in poskrbijo za to, da ima dom pravo noto domačnosti in hkrati razkošja.

0 Delitev

Modna mehkoba letošnje zime

Zanimivo je, da se letošnjo jesen in zimo osredotočamo predvsem na drznejše, pa tudi glamuroznejše kose, s katerimi lahko izstopamo že na daleč, a hkrati modne zapovedi predlagajo tudi ogromno mehkobe.

0 Delitev

Pastelne barve tudi za moške

Če malo pogledate poulično modo, vam bo jasno, da mladina ni slepa, pa tudi gluha ne. In si upa tako, kot si me nismo. Naši moški pa še manj, kar ni nujno slabo, kajne? 

0 Delitev

Trije kosi, ki najlepše izžarevajo letošnjo pomlad

Letošnja pomlad je svoje trende pričela slikovito izražati že kmalu po novem letu in vse do danes je postalo dokaj jasno, kateri izmed kosov bodo must have naše garderobe. Topla sezona bo namreč v naš vsakdan ponovno vdihnila obilico svetlobe, mehkobe in zapeljivosti, med pomembne elemente pa tokrat sodijo tudi kul dodatki, drzni kroji in dekoracije ter nepričakovane kombinacije.

0 Delitev

Popularni suknjiči v bledih barvah

S toplejšimi sončnimi žarki bo v prvi vrsti moč zaslediti predvsem bolj spomladanske barve, ki se vsakokrat spogledujejo predvsem z živahnejšimi in hkrati nežnejšimi odtenki.

0 Delitev

Januarske pastelne barve

Kako torej odgnati sivino in vreme, ki nas ne navdušuje? Prav z valom pastelne mode, ki je tako nosljiva. In nujno naredite kakšno fotografijo, ker so pastelne barve zelo fotogenične in ve v njih.

0 Delitev

Sedem kosov za pravi poletni stil

Ne vem, koliko stvari je v vaši garderobni omari, a v moji je kar veliko kosov in ugotavljam, da jih kupujem po istem sistemu ter tako, da pripadajo podobni družini.

0 Delitev