Oznaka: pijača

Ko kava postane prava umetnost

In ne le kava, tudi čaj, soda in ostale pijače so do danes postale že prava mala umetnost, katero so mnogi izpopolnili do potankosti. Poglejmo torej, kako napitke pripravljajo pravi umetniki na tem področju.

0 Delitev

Osvežimo se z domačim ledenim čajem

Zadnje tedne vsak izmed nas išče kar največ osvežitve, katero pa lahko ponavadi najdemo tudi v domači kuhinji. Tokrat preverimo, kako pripraviti najboljši ledeni čaj.

0 Delitev

Trije recepti za odlično jesensko kavico

Mnogi si brez jutranje kavice ne znamo več predstavljati dneva in ker bomo prav naslednje tedne vstopili v jesensko obdobje, za spremembo poizkusimo klasični kavi dodati nekaj izboljšav, ki dišijo po hladni sezoni.

0 Delitev

#NatašinIzbor: moji najljubši lokali v Trstu

Všeč mi je, da je poln skritih kotičkov in je na vsakem koraku mogoče zaznati vonj dobre kave. Zanimive kavarne, polne dobrot, prijazni natakarji in seveda dobra družba je popolna kombinacija za sproščen vikend.

0 Delitev

Chic, osvežilna pijača Frozé

Vroče poletje kar kliče po osvežitvi in pri tem so številka ena prav hladne pijače. Tokrat poglejmo, kako si hitro in enostavno pripraviti chic, zmrznjen Rosé ali kar Frozé.

0 Delitev

Zdravi poletni napitki

Zunanje temperature se počasi višajo, zato bodo osvežilne jedi, predvsem pa napitki več kot dobrodošli. Za piko na i pa naj bodo še zdravi.

0 Delitev