Oznaka: pokrivala

Zaščitite lase pred soncem

Tople temperature nas vsak spominjajo, da je poletje v polnem teku. In na nas je, da še dodatno poskrbimo za svoje lase, saj so ti najbolj izpostavljeni sončnim žarkom.

0 Delitev

Statement modni dodatki tople sezone

Temperature v maju nič kaj ne spominja na toplo spomladansko vreme. Ne glede na to lahko popestrimo naše videze s različnimi modnimi dodatki, ki so jih modni strokovnjaki razglasili za must have kose tople sezone.

0 Delitev

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

0 Delitev

Baseball čepice pri zimskih stajlingih

Modne smernice tokrat narekujejo zanimive outfite, ki so jim večkrat v pomoč prav modni dodatki. Med slednje to hladno sezono  sodijo predvsem pokrivala vseh vrst, ki vsekakor popestrijo katerikoli dnevni look.

0 Delitev

Prihajajo baskovske čepice

Moda sedaj narekuje trende v tej smeri, baskovske čepice pa so na prvem mestu. Zelo v smislu pariških deklet, ki so najbrž edine, ki jih nikoli niso nehale nositi.

0 Delitev

Pet kosov za kul videz te jeseni

Ponovno so se izoblikovali številni trendi, ki so do sedaj že dodobra preplavili naše ulice, med njimi pa izstopa nekaj posameznih kosov, brez katerih tokrat res ne gre.

0 Delitev

Baretke ponovno v modi

Tako so baretke postale must have kos ne glede na letni čas ter temperature in v hipu dodajo vašemu videzu eleganten ter šik pridih. 

0 Delitev