Oznaka: pomlad 2018

Novi HIT sezone: bele superge z logo detajlom

Zagotovo ne gre zanikati, da je letošnja topla sezona vse prej kot dolgočasna, saj so za to poskrbele tako barve kot vzorci, tako kroji kot posamezni detajli.

Stajling ideje za vsak dan

Topla sezona nedvomno nudi obilico priložnost za prelepe stajlinge, ki so večkrat tudi izredno ženstveni in elegantni. Poglejmo nekaj super primerov za vsakdanjo rabo.

Mules čevlji so postali nujni dodatek sezone

Poleg oblačil so zelo pomembni tudi dodatki vseh vrst, sploh pa tisti najosnovnejši, kot so torbice in obutev. Med slednjo je zaznati pravo nevihto nenavadnih modelov, ki včasih razkazujejo odštekano peto, spet drugič glamurozne dekorativne elemente ali pa zares premišljeno obliko.

Nebo kot navdih za najbolj ženstven nakit

Modni dodatki vsako novo sezono ponavadi predstavljajo precej pomemben del celotne garderobe. Včasih so seveda nekoliko v ozadju, torej bolj minimalističnih oblik in barv, spet drugič gre za bistven element celotnega videza, torej tisto pravo piko na i.

Na vrsto prihajajo blazerji brez rokavov

Sredina pomladi je vsekakor tisti čas, ko določeni trendi tople sezone postanejo najbolj izraziti ter tako začrtajo smernice vse tja do jeseni in morda še dlje.

Klasična sončna očala ponovno v modi

Do sedaj smo o sončnih očalih in njihovih trendih napisale že kar veliko, a vendar so tu poleg odštekanih, dekoriranih ter barvitih modelov, ki so seveda velik hit letošnje pomladi in poletja, tudi klasične oblike v še bolj klasičnih barvah, kot so črna, temno rjava ali temno modra.

Cvetje letos posuto tudi po torbicah

Rože prav vsako leto tako igrajo izredno pomembno vlogo, saj služijo kot navdih številnim kreacijam, ki najlepše zažarijo prav v času toplih mesecev. Tokrat je tega elementa zares ogromno, najdemo ga tako na oblačilih kot tudi nakitu in dodatkih.

Modni kos pomladi: modra jakna

Prav ta trenutek je čas, da v svoji garderobi na prvo mesto postavimo lahkotne vrhnje kose, ki večkrat predstavljajo ključni del spomladanskih outfitov. Predvsem trenči in jakne so tisti, ki z nami ostajajo vsako novo toplo sezono, ne glede na trende in popularnost preostalih oblačil.

Privoščimo si več naravnih materialov

Pomlad je čas narave, cvetličnih vzorcev ter svetlih odtenkov. Prav zato je to tudi čas naravnih, lahkotnih materialov, ki se lepo povežejo s toplejšimi, sončnimi dnevi. Pogosto v toplih sezonah po njih posegamo prav zaradi njihove nosljivosti, saj dobro prenašajo tudi najvišje temperature, hkrati pa delujejo sproščeno in elegantno.

Različna pokrivala za vsak okus

Modni dodatki so pika i na vsakemu videzu, zato je zelo pomembno, da so skrbno izbrani. Poleti so zelo zaželena pokrivala in tukaj je nekaj najlepših za pomlad in poletje. Začnimo s slamnikom, ki je v novi preobleki izredno lep in primeren za vsak dan.

Spet bomo z veseljem obule espadrile

Tako kot brez cvetličnih potiskov in živahnih odtenkov si pomladi in poletja ne znamo več predstavljati brez espadril.

Modne zapovedi še vedno prisegajo na očarljivo prosojnost

Pred časom nas je trend prosojnih kosov povsem očaral, celo tako močno, da smo ga vključile tudi tja, kjer morda tovrstnega detajla sploh nismo vajene. In vrnil se je tudi to pomlad, a vendar ne v takem obsegu kot prejšnje sezone.

Kavbojski stil za divje po srcu

To pomlad so določeni trendi izredno opazni, pa naj gre za tiste povsem romantične ali pa ravno nasprotno, torej povsem predrzne in kul. Med slednje vsekakor prištevamo tudi kavbojski stil, ki ga lahko videvamo celo v nekaterih čisto nepričakovanih stajling zgodbah.

Letošnji izbor Liu Jo kavbojk

Znamka Liu Jo vedno znova navdušuje s kreacijami, ki odlično pristojijo takorekoč vsem generacijam. Tokrat zato preverimo njihov izbor letošnjih kavbojk.

Elementi oranžne za lepšo pomlad

Pomlad je vsekakor lepša tudi zaradi modnih barv, ki že ob prvih toplejših, sončnih dneh preplavijo ulice in poulično modno sceno.

To poletje se vračamo k dvodelnim outfitom

Bolj ko se bližamo poletju, bolj so naši outifti podobni vroči sezoni. Krila in obleke postajajo vse lahkotnejše, majice vse krajše, obutev pa vse bolj odprta.

Najlepši vzorci na spomladanskih oblekah

Prav ta hip je čas za nekatere najlepše spomladanske trende, ki v sončnih, toplih dneh dobijo tisti pravi čar. Med slednjimi so poleg barv in krojev tudi letos izredno pomembni vzorci in potiski vseh vrst in velikosti, ki ponovno močno zaznamujejo te najrazburljivejše mesece v letu.

Spet je čas za bele hlače

Tople sezone si zagotovo ne znamo več predstavljati tudi brez bele barve, ki nekako najmočneje izžareva svežino in lahkotnost, ki nas obdaja v teh mesecih.

Kako nositi in kombinirati spomladanske trende

Pomlad je s seboj ponovno prinesla nekatere najlepše trende, ki so že zavzeli naše, s soncem obsijane ulice. Poglejmo, kako nekatere od njih nositi in kombinirati to sezono.

Zanimiv spomladanski detajl: nenavadne oblike petk

Pomlad nam je letošnjo toplo sezono predstavila obilico novosti, ki so v hipu pritegnile naše zanimanje. Gre predvsem za trende, ki stavijo na nekoliko bolj prefinjen, a hkrati drugačen look od vsakdanjega.

Zabavne so hlače v opaznih vzorcih

Moda je letošnjo pomlad še posebej zabavna, kar dokazujejo prav vsi elementi ženske garderobe, od glave do peta.