Oznaka: pričeska

Super hitre pričeske s sponko

Z eno, dvema ali tremi francoskimi sponkami lahko na področju pričesk pričaramo kar nekaj čudovitih in hkrati super enostavnih frizur, ki bodo dobro delovale ne glede na priložnost.

0 Delitev

Ali bi vam pristajal paž?

Pomlad ponavadi ne prinese le osvežitev  na področju garderobe, temveč tudi osvežitev naše pričeske. Tokrat poglejmo, ali bi vam morda pristajal paž.

0 Delitev

Elegantna in enostavna pričeska za vse priložnosti

V kolikor potrebujemo pričesko, ki se dobro obnese tako ob vsakodnevnih kot posebnih priložnostih, potem bo pravi odgovor za nas romantična figa, ki deluje izredno elegantno, pa vendar jo je zelo preprosto tudi narediti.

0 Delitev

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

0 Delitev

Svila v laseh

Všeč mi je, ko ženske nekoliko več pozornosti namenimo eleganci.

0 Delitev

Preproste pričeske za posebne priložnosti

Poleg našega prazničnega oufit-a in make-up looka je seveda pomembna tudi pričeska in ker pač nismo vse frizersko spretne s svojimi lasmi, tokrat preverimo nekaj tistih frizur, ki jih lahko za takšne posebne priložnosti preprosto in hitro ustvarimo tudi same.

0 Delitev

Triki za večji volumen las

Pri urejanju pričeske se pogosto zgodi, da nam je oblika las pravzaprav všeč, a celotni podobi manjka volumen. Tu je nekaj super trikov za doseganje le tega.

0 Delitev

Lahkotni kodri kot na plaži

Lahkotni poletni kodri niso zgolj čudovita pričeska tako za dnevne kot večerne priložnosti, temveč so večkrat lahko tudi rešitev za lase, katere smo oprali prejšnji dan in so potrebni lepše oblike.

0 Delitev

Super nasveti za neobvladljive lase

Naravno lepi, gladki lasje so dani le redkokateri izmed nas, zato se nas večina polašča vseh možnih trikov, preparatov in dodatkov, ki omogočijo, da naše lase spravimo v red. Tu je nekaj super nasvetov za vse tiste, ki se spopadamo s precej neobvladljivo frizuro.

0 Delitev