Tag: pričeska

Novi dm lepotni center

Čudovit prostor v svetlih tonih te dobesedno objame.

Moroccanoil darilo tedna

Nega las je pravi obred, ki je tudi zelo prijeten takrat, ko ga osvojimo in razumemo, da je nujno potreben. Za vas je tukaj čudovit komplet Moroccanoil.

Večno lepe poletne pričeske

Poletni meseci bodo letos znova prinesli veliko naravne lepote, pa tudi naravno sproščenih las.

Kakšno pričesko izbrati za vaš tip postave

Na vrsto pričeske ne vpliva zgolj oblika našega obraza in struktura obraznih kosti, barva oči in podobno, temveč nanjo vpliva kar celotno telo.

Super hitre pričeske s sponko

Z eno, dvema ali tremi francoskimi sponkami lahko na področju pričesk pričaramo kar nekaj čudovitih in hkrati super enostavnih frizur, ki bodo dobro delovale ne glede na priložnost.

Ali bi vam pristajal paž?

Pomlad ponavadi ne prinese le osvežitev  na področju garderobe, temveč tudi osvežitev naše pričeske. Tokrat poglejmo, ali bi vam morda pristajal paž.

Pričeske, ki se lepo podajo pleteninam

Hladna sezona je zagotovo tudi sezona pletenin, zato tokrat preverimo, kakšne pričeske za dolge lase se najlepše podajo zraven.

Elegantna in enostavna pričeska za vse priložnosti

V kolikor potrebujemo pričesko, ki se dobro obnese tako ob vsakodnevnih kot posebnih priložnostih, potem bo pravi odgovor za nas romantična figa, ki deluje izredno elegantno, pa vendar jo je zelo preprosto tudi narediti.

Šik paž te jeseni

Paž je nekako ena tistih pričesk, ki svoj povratek doživi skoraj vsako drugo, če ne kar vsako leto.

Kdaj in kako nositi androgeni look med pričeskami

IT dekle Alexa Chung dobro ve, kakšen lepotni stil pripada določenemu fashion looku, tokrat pa nam s pomočjo njenega frizerja predstavlja, kdaj in kako nositi pričesko v androgenem stilu.

Kako do valovitih las, kot jih imajo morske deklice

Morske deklice so prav ta hip postale ogromen navdih ne le modni, temveč še veliko bolj lepotni sceni, kar se odraža tako v barvah senčil za veke in lička kot nenazadnje tudi pri pričeskah.

Skrivnosti las, katere bi morala poznati vsaka ženska

Verjamem, da večina od nas že dodobra obvlada urejanje lastne pričeske, pa vendar so tu nešteti triki, ki lahko celotno podobo izboljšajo, poenostavijo in vsekakor tudi polepšajo.

Razkošje v laseh

Še vedno bo držalo, da morajo skozi poletje naši lasje dihati, torej ostati v naravni formi, pa vendar lepotne smernice letošnjo toplo sezono vseeno namigujejo na  nekaj povsem drugega

Trendi pričesk, ki jih narekuje letošnja pomlad

Tudi letošnjo toplo sezono je na področju las in pričesk ogromno predlogov, dejstvo pa je zagotovo eno – brez dodatkov, kot so špange in podobno, vsekakor ne bo šlo.

Kako do brezčasne pričeske

Nova sezona prinaša nove smernice tako na področju mode kot lepote, pa vendar nekateri primeri ostajajo večni.

Svila v laseh

Všeč mi je, ko ženske nekoliko več pozornosti namenimo eleganci.

Preproste pričeske za novoletni party

Novoletna zabava ponavadi veleva bleščeča oblačila in sijoč make-up, veliko črne, zlate in srebrne ter obilico glamurja nasploh.

Preproste pričeske za posebne priložnosti

Poleg našega prazničnega oufit-a in make-up looka je seveda pomembna tudi pričeska in ker pač nismo vse frizersko spretne s svojimi lasmi, tokrat preverimo nekaj tistih frizur, ki jih lahko za takšne posebne priložnosti preprosto in hitro ustvarimo tudi same.

Tako sem popravila stanje svojih las

Obiskala sem Hairspa v Ljubljani in se prepustila varnim rokam Borisa, ki je kot običajno naredil čarovnijo, oziroma, kot je sam povedal, botox za lase. Smešno? Niti ne, ker deluje!

Še vedno moden nakit za lase

Bolj ko je v zraku že čutiti bližajoče se praznično obdobje, tem bolj tudi pri vsakdanjih stajlingih stavimo na glamur.