Oznaka: prosti čas

Mantova in Cremona v treh dneh

Če želite preživeti podaljšan vikend nekje ne daleč od Slovenije, imate radi slikovita in romantična mesteca ter hočete združiti oddih s kulturo, sta Mantova in Cremona kot ustvarjeni za vas.

0 Delitev

Modna osvežitev s sadnimi motivi

Osvežitev v modnem svetu so prinesli sadni motivi, ki jih ni mogoče spregledati, saj so dobesedno povsod.

0 Delitev

Lululemon: s temi hlačami izgledamo vitkejše!

Če se odločite za nakup, vedite, da ste pravkar kupile legice, ki se prodajajo za med, kot bi bile hlače, in jih boste v ZDA videle tudi v kombinaciji z blazerjem in supergami, pa vendar … Ne pozabite, da so nastale kot legice za jogo, zato bi bilo kar dobro, da bi to tu in tam upoštevale.

0 Delitev

Moje najljubše februarske knjige

Čeprav so socialna omrežja nedvomno del mojega posla, se marsikdaj sprašujem, zakaj izgubljamo toliko časa. Veliko bolje je, če se damo v pižamo, zlezemo pod odejo, vzamemo dobro knjigo in iz nje srkamo energijo.

0 Delitev

Moj popoln odklop v Lepi Vidi

Potrebujete le dobro knjigo in sploh ni rečeno, da jo boste odprli, ker pogled v soline jemlje dih in včasih so tovrstni prizori edino, kar resnično potrebujete.

0 Delitev

Inspiracija dneva

Zelo, zelo se veselim današnjega kosila, predvsem zato, ker se bo zgodilo nekje po poti intuicije, ki me te dni močno vodi, pa ne samo v kulinaričnem smislu.

0 Delitev

Na 72. ulici

Z leti sem se počasi oddaljila od znamenite Pete avenije, odkrila sem druge kotičke mesta, ki mi ponuja, kljub hrupu in vrvežu, neverjeten mir v duši.

0 Delitev

Najprej prijateljstvo, potem poroka

Nisem prepričana, da je to članek o Tiffanyju, ki smo ga seveda obiskale, prej bi rekla, da je zgodba o prijateljstvu, pogledih, nasmehih, testeninah Carbonara s smetano ter slanino in o neštetih kavah, ki smo jih pogrešale že na vlaku.

0 Delitev