Oznaka: široke hlače

Lahke in nosljive hlače z naramnicami

Gre za kos, ki ga zelo rade nadenemo za dnevna opravila, poleg navadne T majice ali klasične bele srajčke, sploh so popularne poleg crop topa in zato tudi poleg kopalk.

Top poletna modna lista fashionistk

Majsko vreme nas bolj spominja na aprilsko, a gre kmalu h koncu in za ovinkom nas že čaka poletje.

Prihaja nova kolekcija Ciao, Ronja

Pri Ronja Collection vam pošiljamo topel pozdrav v upanju, da bomo čim prej dočakali sonce in poletne temperature.

Vroče ta hip: široke hlače

Ta slog mi je všeč, ker se oddaljuje od skinny hlač, ki smo jih nosile leta in leta.

Lepi kostimi tokrat z zelo širokimi hlačami

Vse bližje se nagibamo novi sezoni in s tem tudi novim modnim trendom, a dejstvo ostaja eno – v sam vrh priljubljenosti bodo tudi tokrat spadali kostimi.

Hlače na zvonec v zimskem stilu

Precej jasno je, da je letošnja hladna sezona močno zaznamovana z retro stilom, zato ni nič čudnega, da so se med trendi večkrat znašli tudi boho kosi oziroma boemske outfit ideje.

Boemski slog v jesenskem in zimskem času

Barve jesenskega listja naj bodo vaša glavna inspiracija za boemski slog oblačenja to mrzlo sezono. Poleg odtenkov pa imejte v mislih naslednje modne kose, ki vam bodo pomagali pri ustvarjanju vsakodnevnih videzov.

Široke hlače ostajajo vrhunec modnih zapovedi

Glede na to, da se tudi tokrat v sklopu prehodne sezone ogromno govori predvsem o vplivu moške, pa tudi retro mode, se ne gre čuditi dejstvu, da eden od poglavitnih kosov ostajajo ravno široke hlače.

Jesenski kosi, s katerimi v trenutku ustvarimo modni look

Včasih je tako, da že en sam kos predstavlja večji del našega videza, kar pomeni, da izberemo oblačilo, ki mu pripada naziv statement, okoli njega pa gradimo le drobne “komplimente”, torej dodamo tisto, kar bo delovalo zgolj kot nevsiljivo dopolnilo.

Super široke hlače namesto dolgega krila

Pravzaprav sta oba kosa idealen odgovor na najbolj vroče poletne dni, pa vendar tokrat nekoliko več zanimanja med modnimi smernicami pridobivajo zelo široke, dolge hlače.

Srčki, srčki in še enkrat srčki

Srčki, srčki in še enkrat srčki so tisti modni detajl, ki ga ni mogoče spregledati na modnih brveh ter ulicah vseh večjih (pa tudi manjših) prestolnic.

Kako vključiti karo vzorec v spomladansko garderobo

Pomlad prinaša toplejše vreme pa tudi nove modne kombinacije, ki se jih že veselimo. Med te lahko vključimo tudi karo vzorec, ki je priljubljena izbira ne glede na letni čas. 

Stajling dneva: pižama hlače

Poigrala sem se z jesenskimi barvami, ki so mi zelo pri srcu, in tudi z mešanjem potiskov.

Hlače na zvonec v zimskih stajling zgodbah

Kljub temu, da skinny modeli hlač ostajajo z nami tudi to sezono, pa zadnje čase prednost raje dajemo nekoliko širšim in zato vsekakor bolj udobnim krojem.

Stajling dneva: široke hlače s črtami

K tej podobi bi lahko dodala blazer, usnjeno jakno ali kaj podobnega, obula superge in bi bil komplet nosljiv tudi novembra.