Oznaka: srajca

Prihaja sezona modrih srajc

Prav takšnih, kot smo jih pred dvema letoma v času pomladi videvale na vsakem koraku, v resnici pa iz modnih zgodb niso nikoli zares izstopile.

0 Delitev

Kako nositi belo srajco nekoliko drugače

Bela srajca je zagotovo eden tistih kosov, ki ne sme manjkati prav v nobeni ženski omari, zahvaljujoč letošnjim trendom pa jo lahko nosimo na mnogo različnih načinov.

0 Delitev

Globok V izrez za vsak dan pa tudi posebne priložnosti

Modni detajli velikokrat naredijo oblačila in modne dodatke bolj zanimive in to hladno sezono je kar nekaj takih, ki so očarali fashionistke po vsem svetu. Med njimi je brez dvoma globok izrez, ki ga lahko vidimo v urbani modi za vsak dan pa tudi bolj svečani, ko si želite izgledati elegantne, a še vedno seksi.

0 Delitev

Tri kombinacije, ki vas ne bodo nikoli razočarale

Včasih se v poplavah novih modnih smernic naš osebni stil kar nekoliko izgubi. In prav je, da vsako sezono poskusimo tudi kaj novega, morda nekaj, kar je povsem izven naše cone udobja.

0 Delitev

Deset najbolj modnih kosov v 2017

Leto 2017 je vsekakor postreglo s številnimi prelepimi trendi, ki smo jih z veseljem v hipu sprejele za svoje ter jih, nekatere bolj nekatere manj, tudi vpletle v svoj osebni look. Številni so se, seveda kanček spremenjeni oziroma prilagojeni, razpotegnili že iz prejšnjih sezon, spet druge smo spoznali povsem na novo.

0 Delitev

Trije strukturirani kosi za zanimiv jesenski look

Hladna jesen je od nas že zahtevala zamenjavo lahkih jaken za tiste precej bolj tople, prav tako pa so pletenine ponovno postale naše najboljše prijateljice. Slednje so nedvomno velik hit tudi to sezono, sploh kadar je govora o oversize puloverjih in pulijih, ki jih ta hip nosimo vsepovsod, ob številnih priložnostih ter v raznoraznih stajling zgodbah.

0 Delitev

Trend napihnjenih rokavov tudi v hladni sezoni

Tudi letošnji jesen in zima nista izpustili določenih trendov, v katerih smo že uživale morda pretekle mrzle mesece ali pa vsaj letošnjo pomlad. Mednje vsekakor sodijo tudi kosi z napihnjenimi rokavi, katerih se, kot kaže, vse do danes še nismo naveličale.

0 Delitev

9 idej kako nositi belo srajco

Eden od kosov, ki ne sme manjkati v garderobi vsake ženske, ne glede na letni čas in trenutne trende, je vsekakor klasična, bela srajca, zato tokrat preverimo 9 stajling idej s tem večnim kosom.

0 Delitev

Zvezde in zvezdice tega poletja

So ravno dovolj mladostne in lahkotne ter hkrati tudi ravno dovolj elegantne in ženstvene, da si jih lahko privošči vsaka izmed nas, ne glede na starost ali stil. In tokratno poletje ne bo nič drugačno, saj bomo večje in manjše zvezdice videvale tako rekoč na vseh kosih celotnega videza, od glave do peta, od sončnih očal pa vse do sandal.

0 Delitev

Pet ključnih kosov za svež look

Poletno obdobje seveda zahteva tudi zelo prilagojeno garderobo, ki je lahko povsem preprosta, včasih pa prav zaradi visokih temperatur tudi precej zahtevna. V tem obdobju vsi stremimo k svežini, katere del so letos tudi naslednji, ključni kosi.

0 Delitev

Tri spomladanske kombinacije, v katerih bomo super modne

Naslednje mesece bo pestro, saj pomlad prinaša pravo poplavo barv, vzorcev in bogatih materialov, ki bodo skupaj ali vsak zase poskrbeli, da nam bo vse prej kot dolgčas. In če morda še ne veste točno, katere kombinacije bi preizkusile v naslednjih mesecih, vsekakor ne izpustite naslednjih treh.

0 Delitev

Pet kosov, ki si jih pripravite za začetek pomladi

Seveda debelih, toplejših kosov, kot so jakne, plašči, pletenine in podobno, pač še ne gre dokončno pospraviti, saj hladni dnevi in hladnejše noči še niso “rekli zadnje besede”, a kljub temu je v zraku že čutiti, da pomlad v resnici kuka izza vogala. Vsak čas bodo sončni žarki postali močnejši, lahkoten vetrc prijetnejši ter dnevi precej daljši, hkrati pa se moramo pripraviti na muhasto vreme, kar preprosto pomeni veliko sonca in veliko dežja, v enem samem tednu, a še prej v enem samem dnevu.

0 Delitev