Oznaka: srajca

Preprostost lana nas navdušuje

Modne smernice napovedujejo, da bo imel lan to pomlad in poletje svoj moment in stal na samem vrhu top trendov. 

Prihaja sezona modrih srajc

Prav takšnih, kot smo jih pred dvema letoma v času pomladi videvale na vsakem koraku, v resnici pa iz modnih zgodb niso nikoli zares izstopile.

Srčki, srčki in še enkrat srčki

Srčki, srčki in še enkrat srčki so tisti modni detajl, ki ga ni mogoče spregledati na modnih brveh ter ulicah vseh večjih (pa tudi manjših) prestolnic.

Kako nositi belo srajco nekoliko drugače

Bela srajca je zagotovo eden tistih kosov, ki ne sme manjkati prav v nobeni ženski omari, zahvaljujoč letošnjim trendom pa jo lahko nosimo na mnogo različnih načinov.

Globok V izrez za vsak dan pa tudi posebne priložnosti

Modni detajli velikokrat naredijo oblačila in modne dodatke bolj zanimive in to hladno sezono je kar nekaj takih, ki so očarali fashionistke po vsem svetu. Med njimi je brez dvoma globok izrez, ki ga lahko vidimo v urbani modi za vsak dan pa tudi bolj svečani, ko si želite izgledati elegantne, a še vedno seksi.

Črte tudi na plaži

Popularne so prav v vseh širinah in dimenzijah, v vseh odtenkih in tudi vseh kombinacijah.

Tri kombinacije, ki vas ne bodo nikoli razočarale

Včasih se v poplavah novih modnih smernic naš osebni stil kar nekoliko izgubi. In prav je, da vsako sezono poskusimo tudi kaj novega, morda nekaj, kar je povsem izven naše cone udobja.

Deset najbolj modnih kosov v 2017

Leto 2017 je vsekakor postreglo s številnimi prelepimi trendi, ki smo jih z veseljem v hipu sprejele za svoje ter jih, nekatere bolj nekatere manj, tudi vpletle v svoj osebni look. Številni so se, seveda kanček spremenjeni oziroma prilagojeni, razpotegnili že iz prejšnjih sezon, spet druge smo spoznali povsem na novo.

Trije strukturirani kosi za zanimiv jesenski look

Hladna jesen je od nas že zahtevala zamenjavo lahkih jaken za tiste precej bolj tople, prav tako pa so pletenine ponovno postale naše najboljše prijateljice. Slednje so nedvomno velik hit tudi to sezono, sploh kadar je govora o oversize puloverjih in pulijih, ki jih ta hip nosimo vsepovsod, ob številnih priložnostih ter v raznoraznih stajling zgodbah.

Trend napihnjenih rokavov tudi v hladni sezoni

Tudi letošnji jesen in zima nista izpustili določenih trendov, v katerih smo že uživale morda pretekle mrzle mesece ali pa vsaj letošnjo pomlad. Mednje vsekakor sodijo tudi kosi z napihnjenimi rokavi, katerih se, kot kaže, vse do danes še nismo naveličale.

9 idej kako nositi belo srajco

Eden od kosov, ki ne sme manjkati v garderobi vsake ženske, ne glede na letni čas in trenutne trende, je vsekakor klasična, bela srajca, zato tokrat preverimo 9 stajling idej s tem večnim kosom.

Zvezde in zvezdice tega poletja

So ravno dovolj mladostne in lahkotne ter hkrati tudi ravno dovolj elegantne in ženstvene, da si jih lahko privošči vsaka izmed nas, ne glede na starost ali stil. In tokratno poletje ne bo nič drugačno, saj bomo večje in manjše zvezdice videvale tako rekoč na vseh kosih celotnega videza, od glave do peta, od sončnih očal pa vse do sandal.

Osem nujnih dodatkov za sodobno žensko

Za vas sem tokrat izbrala osem pripomočkov, ki mi lajšajo življenje in so nujni del mojega vsakdana.