Oznaka: top

Dekliški kos, ki ga lahko nosimo tudi odrasle ženske

Modne smernice so nas to vročo sezono znova popeljale v pretekla leta, kar pa ne pomeni zgolj tega, da se vse bolj oziramo k retro elementom iz preteklih 80. in 90., temveč tudi to, da si lahko ženske v srednjih letih znova privoščimo kar nekaj tistih kosov, ki bi jih sicer pripisale le dekliškim stajling zgodbam.

0 Delitev

Ključni pri romantičnem topu so rokavi

Težko bi spregledali dejstvo, kako zelo pomembni so to vročo sezono topi. In čeprav se na prvi pogled zdi, da jih morda obleke v modnem tekmovanju popularnosti prekašajo, se mi zdi, da letos temu ni tako.

0 Delitev

Bleščeči topi tako za praznični kot vsakdanji look

December je nedvomno tisti mesec v letu, ko se tudi najbolj umirjeni prepuščajo praznični evforiji. In ker je to obdobje lučk in blišča, si ne moremo kaj, da ne bi v svoje outfite pogosto vključile bleščice oziroma vse kose, ki v sebi skrivajo vsaj kanček leska.

0 Delitev

Poletne kombinacije s svilenim topom

Če ste na dopustu, jih lahko prav tako nosite, tudi z navadnimi kratkimi hlačami, a poglejmo nekaj dobrih kombinacij, ki ne bodo šle nikoli iz mode.

0 Delitev

Globoki V izrezi za vse, ki si upate

Vroče poletje tudi letos predlaga ogromno mini kosov, v katerih ponavadi izgledamo tudi precej zapeljive, včasih seveda povsem namerno, spet drugič zgolj iz razloga, da s krajšimi oblačili pokažemo več kože.

0 Delitev

Mini topi za najbolj drzne

Najbolj vroči meseci ponovno ponujajo stajling ideje tudi z najkrajšimi in najlahkotnejšimi kosi, ki pa večkrat zahtevajo tudi dobro mero drznosti.

0 Delitev

Najlepši topi ta hip

Poletje pred nami je že povsem nakazalo, s kakšno modo bodo preplavljene ulice v naslednjih mesecih in tudi letos bodo outfiti na teh vse prej kot navadni.

0 Delitev

Črna je vedno prava izbira

Zimska sezona se bo postopoma pričela poslavljati in kaj kmalu bo pomlad zacvetela v vsej svoji lepoti. Modni trendi bodo ponovno predstavili nekaj izjemnih kosov, ki jim ne bo ušla nobena izmed nas, zopet pa bodo v ospredju tudi barve, predvsem tiste intenzivne in tiste povsem blede, pastelne.

0 Delitev

Trije strukturirani kosi za zanimiv jesenski look

Hladna jesen je od nas že zahtevala zamenjavo lahkih jaken za tiste precej bolj tople, prav tako pa so pletenine ponovno postale naše najboljše prijateljice. Slednje so nedvomno velik hit tudi to sezono, sploh kadar je govora o oversize puloverjih in pulijih, ki jih ta hip nosimo vsepovsod, ob številnih priložnostih ter v raznoraznih stajling zgodbah.

0 Delitev