Oznaka: Topshop

Stavite na sijaj na oblačilih

Nanje so stavile tudi fashionistke, modne poznavalke, ki ta hip nosijo sijoča oblačila na ulicah glavnih prestolnic sveta. Modne oprave so največkrat v živahnih barvah, od rdeče, modre, roza, zelene in rumene.

0 Delitev

Dva videza za zelo nizke temperature

Kljub mrazu ste lahko še vedno lepo ter modno oblečene. Tukaj sta dva videza, ki ju lahko vključite v vsak dan.

0 Delitev

Čutne vrtnice v kombinaciji s črno barvo

Mešanica romantične, čutne vrtnice z bolj seksi, drznimi materiali, kot so usnje, čipka in ostali materiali, je popolna kombinacija za posebne priložnosti, ali pa tudi za vsak dan.

0 Delitev

Najbolj IN čevlji pod 50 €

Za najbolj IN čevlje vam ni treba odšteti vrtoglave vsote denarja, sploh pa v času, ko se modne smernice spreminjajo pogosteje kot vreme.

0 Delitev

Top spomladanski kosi nizkocenovnih znamk

Za vas sem danes izbrala nekaj kosov dostopnih znamk, ki so mi osebno zelo všeč in mislim, da so tudi uporabni. Razdelila sem jih po trendih oziroma stilu in upam, da sem vam malo olajšala življenje, saj imajo običajno te znamke res zelo bogato ponudbo in postane človek kar zmeden.

0 Delitev

Novi jeans kosi znamke Topshop

Jeans hlače so nedvomno eden najpomembnejših kosov naše garderobe ne glede na letni čas, zato tokrat poglejmo, kaj novega so na tem področju pripravili pri znamki Topshop.

0 Delitev

Pomlad prinaša usnjeno jakno z vezeninami

Čeprav nas nizke temperature in mrzlo vreme še vedno spremljajo, smo z nestrpnostjo pregledali, kaj nam trendi v letu 2017 predlagajo za vmesno obdobje.

0 Delitev