Oznaka: trendi pomlad/poletje 2018

Poletje v roza karo vzorcu

Popolna kombinacija karo vzorca in roza barve je priljubljena izbira modnih ljubiteljic po vsem svetu. Nosimo ga na različnih oblačilih pa tudi v kopalni modi.

0 Delitev

Nežni pastelni detajli

Osvežitev, ki doda nekaj nežnosti in ženstvenosti videzu, lahko izberemo v obliki oblačil ali pa modnega dodatka. Če si želite le nežnega detajla, lahko s pomočjo slednjih na zelo enostaven način ustvarite svoj spomladanski videz. 

0 Delitev

Modni detajl: balonasti rokavi

Od zvončastih krojev do izredno dolgih, to pomlad in poletje kraljujejo balonasti rokavi. Še tako navadnemu, osnovnemu topu dodajo nekaj posebnega in dodajo tisti x faktor modnemu outfitu. 

0 Delitev

Najbolj priljubljena maxi krila te sezone

Maxi krila so vedno zaželena izbira med fashionistkami, saj so izredno ženstvena, preprosta za kombiniranje in lahko jih nosimo ob več različnih priložnostih. Tokrat je v ospredju nekaj modelov, za katere verjamem, da vas bodo navdušili.

0 Delitev

Barve prihajajoče pomladi in poletja

Ta zima nas je letos izredno presenetila, saj so namesto črnine in nevtralnih odtenkov prevladovale barve in nič drugače ne bo to pomlad in poletje. 

0 Delitev

Čevlji s platformo za vsak dan

Ponovno bodo na modni sceni zavladali čevlji s platformo za vsak dan, ki jih bomo lahko videli povsod v različnih modelih; za športen in tudi eleganten slog oblačenja.

0 Delitev