Oznaka: vezenine

Cvetlični motiv tudi v jeseni

Prehod v hladnejšo sezono ponavadi pomeni, da je tu čas, ko se odpovemo poletnim trendom ter odprtih rok pozdravimo nove oziroma prenovljene jesenske.

0 Delitev

Trendi oblek za posebne priložnosti

Za posebne priložnosti pri ženskah velikokrat prevladujejo obleke, saj si jo enostavno oblečemo in vse, kar manjka, so le modni dodatki, čevlji ter nakit.

0 Delitev

Pet top kosov z motivom rož

Med nekatere hite letošnjega poletja se prištevajo volančki in naborki, prosojni kosi ter vse, kar se ponaša z visokim pasom. Spregledati pa ne gre niti potiskov in vezenin, ki se tokrat osredotočajo predvsem na pike, črte, zvezdice in geometrijske like, a še veliko bolj na tropski in cvetlični motiv.

0 Delitev

Vezenine tudi na kopalkah

Modni trendi narekujejo tudi vezenine na kopalkah, ki zelo lepo poudarijo vaše atribute ter popestrijo vsak model kopalk

0 Delitev

Kako nositi poletne čipkaste, vezene bluze

So ohlapne in s širšimi rokavi (okrog rokavov se resnično dogaja veliko), lahko pa so tudi nekoliko bolj oprijete in s kvačkanimi elementi, zato delujejo izredno prefinjeno tudi pod blazerjem ali v kombinaciji z elegantnimi hlačami.

0 Delitev

Pomlad prinaša usnjeno jakno z vezeninami

Čeprav nas nizke temperature in mrzlo vreme še vedno spremljajo, smo z nestrpnostjo pregledali, kaj nam trendi v letu 2017 predlagajo za vmesno obdobje.

0 Delitev