Oznaka: zdrava prehrana

Največje napake pri hujšanju

V tem videu zato preverimo nekaj največjih napak, ki jih morda počnemo pri tem.

Ideje za okusne in enostavne zimske prigrizke

Čar zime je v razvajanju. Ti recepti, ki so pripravljeni s sezonskimi sestavinami in toplimi okusi, so kot nalašč za druženje s prijatelji in družino ob hladnih dnevih.

Oves za zajtrk v desetih okusnih različicah

Oves postaja ena izmed najpopularnejših jedi za zajtrk, saj se vse več ljudi zaveda njegovih pozitivnih učinkov. Tu je 10 odličnih receptov, katere lahko pripravimo že večer poprej.

Zakaj in kako zmanjšati sladkor v naši prehrani

Vsak nutricionist bo svoj prvi nasvet o zdravem prehranjevanju namenil predelanemu sladkorju ter predlagal, da močno zmanjšamo njegov delež v naši vsakdanji prehrani.

3 načini uporabe chia semen

Super hrana je do danes postala skoraj obvezni del našega vsakodnevnega prehranjevanja, med take pa sodijo tudi izredno zdrava chia semena. Tokrat preverimo, kako jih vključiti v jedi.

Priprava 9 sestavin za lažje planiranje zdravih tedenskih obrokov

Vsi vemo, kako pomembna je vsakodnevna zdrava prehrana, a kaj ko se ob natrpanih urnikih pogosto raje zatečemo h enostavnim, a vse prej kot zdravim obrokom. Nekatere sestavine si zato lahko pripravimo že prej ter jih nato uporabljamo skozi ves teden.

Kako se skozi dan prehranjuje pravi model

Govorice, da si kot pravi model večno na dieti, je postavila na laž tudi manekenka Alana Henry, ki nas je tokrat popeljala skozi svoje vsakodnevne prehranjevalne navade.