Kaj obleči za novo leto

Bliža se konec leta in pred nami je tudi večer, ki od nas zahteva malo več glamurja in lesketanja. V resnici ni nujno, da greste kam, lahko ste tudi doma ali se preprosto družite s prijatelji, pomembno je, da zase naredite nekaj več ter tako zaključite staro leto in z novim elanom začnete 2019. Dovoljeno je praktično vse, predvsem bleščice, lureks, dodatki vseh vrst. Črna je nujna in klasična, lahko pa si omislite tudi rdečo, ki je sicer nekoliko bolj božična, hkrati pa pravijo, da prinaša srečo, zato bodite pogumne in pripravljene na val sreče v letu, ki prihaja! Sledijo zelena, gorčična, burgundy, zlata in srebrna (sta zelo v trendu), bela in pudrasta (vedno zelo elegantna).

Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest
Vir: Pinterest

Če boste doma

Če ste slučajno samske, vedite, da je novo leto nevarna prilika zato, da se odločite biti same pred televizijo in posledično žalostne. Tega nikar ne naredite! Povabite vsaj prijateljico ali soseda in odmislite tegobe, ker si zaslužite srečo, vedno! Dobra ideja je prirejati večerjo za prijatelje, v tem primeru stavite na obleko do kolen, ki je lahko črna ali v barvah, lesketajoče hlačne nogavice, balerinke (pete so sicer top, a v njih je skoraj nemogoče pripraviti hrano in jo potem servirati). Tudi krajša obleka iz bleščic je dobra zamisel, tako kot žamet, ki ostaja zelo eleganten. Če ste za žamet, potem poskusite z midi obleko na preklop, lahko pa tudi s hlačnim kostimom (spodaj nujno imejte lep top, ker boste prej ali slej slekle jakno).

Vir: Pinterest

Večerja pri prijateljih

V tem primeru ste lahko nekoliko bolj glamurozne, saj boste obule pete. Ponovno midi, mini ali maksi, odvisno od osebnega sloga in okusa. Jaz bi izbrala midi, ker je najlepša dolžina za vse in je po svoje zelo varna. Bleščice so lahko allover, torej prav posute po celi obleki, lahko pa stavite na elegantne, črne hlače in top v bleščicah. Lahko imate tudi kavbojke in blazer v bleščicah, spodaj pa lep, eleganten svilen top. Če ste za minimalistično, potem stavite na nekaj povsem bazičnega in celoto popestrite z dodatki, kar nikoli ne škodi. Veliki, viseči uhani, večji prstani ali zapestnice, lahko tudi zabaven obroč z novoletnimi motivi, ker vam je na to noč vse oproščeno.

Vir: Pinterest

Zabava v lokalu

Odvisno od lokala, a lahko imate dolgo obleko, ki je sicer ne bi nosile. Dolgo torej, z vlečko (a ne preveč, če boste plesale), z golim hrbtom, v kombinaciji z blazerjem, lahko pa je tudi kombinezon, super elegantna izbira, zelo sofisticirana in praktična. Če ste za klasiko, potem poskusite z midi krilom v bleščicah, navadno bluzo in visokimi petami. Lahko pa je tudi obleka do kolen, a v tem primeru se mi zdi nekoliko preveč pusta … kdaj, če ne zdaj? Ta noč mora biti magična in posebna, zato stavite na nekaj več, saj sem prepričana, da si boste tudi všeč.

Vir: Pinterest

Novo leto na trgu

Pripravite se predvsem na mraz, zato se dobro obujte in ne pozabite na dvojne nogavice. Odsvetujem obleke in toplo priporočam višje podplate, ki vsaj malo varujejo pred mrazom. Gležnjarji so top izbira, denimo s kavbojkami in puloverjem z visokim ovratnikom. Poigrajte se s plaščem, če imate kaj lepega, drugače pa z nakitom in dodatki, kot so šal, kapa in rokavice. Cofi, bleščice ali zimski vzorci lahko krasijo te dodatke in poskrbijo, da so v hipu lepši. Za piko na i rdeča šminka, saj boste načeloma zelo pokrite in obraz bo tisti, ki bo o vas povedal največ.

Vir: Pinterest

Novo leto v hribih

Koče so čudovite in načeloma je tako, da so tudi zelo tople. Zato ni nujno, da ste v bundi, čeprav je ključna za takrat, ko ste zunaj. Stavite na belo barvo: žametne hlače, pulover, lepi škornji in lesketajoč make-up. Alternativa je kamelja, zelo šik in vsekakor boljša kot črna, ki v tem kontekstu deluje skoraj žalostna. Imejte v mislih, da so za zadnjo noč v letu in v hribih dobrodošle predvsem svetle barve, ki spominjajo na sneg. Odsvetujem obleke, ker so koče dokaj mokre in je potem hoja v petah nevarna, prav tako vas zna zebsti v noge.

Vir: Pinterest

In seveda, maksimalno uživajte!

Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

2 komentarja

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.