Oznaka: obline

Jesenska Mango kolekcija za ženske z oblinami

Posebna linija Violeta by Mango znamke Mango, ki vsako novo sezono poskrbi tudi za ženske z oblinami, tokrat prinaša obilico novosti, ki bodo več kot super ravno za jesenske mesece.

0 Delitev

Kaj tokrat ponuja Violeta by Mango

Mangova linija za vse ženske z oblinami, poimenovana Violeta by Mango, je do danes postala izredno priljubljena med vsemi generacijami, od najmlajših pa vse do starejših dam.

0 Delitev

Kje kupovati modo za ženske z oblinami

Res ne razumem te modne obsesije z dietami in super vitkimi postavami, ko pa vemo, da je realno življenje nekaj povsem drugačnega.

0 Delitev

Kaj obleči, če imate trebuh

Za vas sem sestavila nekaj nasvetov, ki vam bodo pomagali k vitkejšemu videzu in resnično dobro delujejo.

0 Delitev

Kaj izbrati za vitkejši videz

Odvečni kilogrami znajo biti težava in pomembno je izbrati kose, ki jih nekoliko skrijejo ali vsaj poskrbijo, da izgledamo optično višje in tudi bolj v formi.

0 Delitev

Za vse ženske z oblinami

Nič proti vitkim manekenkam, a na koncu modo kupujemo me, babe pri 40 letih, ki imamo običajno že kakšen porod za sabo in ne razmišljamo o tangicah v kombinaciji z nizkim pasom ali o piercingu na levi bradavici. Z vsem spoštovanjem, a to ni demokracija.

0 Delitev

Kakšen model kavbojk izbrati, če imate obline

Če si upate in se počutite odlično, potem ni ovir; vsekakor pa ne imejte kompleksov, ker imamo vse napake, zato kar mirno poglejmo, kateri modeli kavbojk so za vas najprimernejši.

0 Delitev

Pet zimskih outfitov za močne ženske

Moda nam vedno pomaga in ponuja različne rešitve, zato nikar ne obupajte, saj tudi za obline obstajajo pravi stili in kosi, ki vas bodo vedno naredili še lepše.

0 Delitev