Stajling dneva: bel kombinezon

Tokrat nekaj malce bolj elegantnega in primernega za kakšno lepo priložnost. Bela barva je prav gotovo občutljiva in v njej se moraš dobro počutiti. Po drugi strani je tudi kombinezon občutljiv kos in več o tem ste si najbrž prebrale v članku, ki ga je napisala Petra. Popolnoma se strinjam, da takrat, ko greš na WC, samo upaš, da bodo tla čista in da bo v bližini kakšna prijazna duša, ki ti bo pomagala z zadrgo na hrbtu. Z mano ni nič drugače, so mi pa kombinezoni zelo všeč in opažam, da v tem letu marsikdaj nadomestijo celo kakšno poročno obleko. Super šik in lepo. Odločila sem se za črno-belo kombinacijo, sicer bi tudi bel blazer dobro deloval, morda še bolj svečano, visoke pete in večerno torbico. Tu in tam je kar dobro, da ne pozabimo na elegantne stvari.

Moj stajling je sledeč: kombinezon Sonia Pena (iz butika Qualcosa di Blu Party Trst), blazer Mango, čevlji Rebel&Queen, torbica Max Azria, uhani Zara, ura Michael Kors, prstan z rožo Aldo, visok prstan &OtherStories.

Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Foto: Zen
Lorella Flego
Lorella Flego

Obožujem biti ženska in tega ne bi zamenjala za nič na svetu. Moda mi je bila položena v zibelko, v njeni družbi pa mi ni nikoli dolgčas. Glitter.si je moj osebni pogled v svet ...

8 komentarjev
  1. Šele danes sem uspela pogledati tvoje včerajšnje objave. Brez dvoma, tvoj najboljši stajling v zadnjem času! In še vprašanje: poznaš kakšno ulico z butiki v Milanu ali Torinu, kjer bi dobila usnjene torbice lokalnih rokodelcev?

Komentiraj

Vaš email naslov ne bo objavljen.