Oznaka: kombinezon

Kombinezon

Ali ste vedeli, da bo ta kos oblačila letos praznoval polnih 100 let?

0 Delitev

Kombinezoni za vsakdanjo rabo

Nepredvidljivo jesensko vreme nas večkrat postavi pred dilemo, kateri kosi so sploh primerni in kakšen look bo pravzaprav tisti, ki se bo dobro obdržal skozi ves dan.

0 Delitev

Pripravljena na poletje

Poletje je moj čas in vedno je tako, da me to obdobje spravi v dobro voljo, saj poleg tega, da odvržem vsa nepotrebna oblačila, odvržem tudi nepotrebne misli in se tako začne obdobje čiščenja, miru in lepega.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!

0 Delitev

Denim na denim kombinacije te sezone

Hladna sezona je tudi tokrat med trende vključila veliko denim kosov, brez katerih si verjetno ne znamo več predstavljati prav nobenega meseca.

0 Delitev

Štiri poletne večerne izbire

Pri izbiri poletnega večernega looka se lahko zares dobro poigramo, saj nam toplejše temperature dovoljujejo veliko več kot v drugih letnih časih.

0 Delitev

Kaj kupiti na poletnih razprodajah

V Italiji je tako, da bodo to soboto vsi noreli, saj bo Notte Bianca oziroma Bela Noč, ko bodo trgovine odprte do poznega, popusti pa se tako uradno začnejo. Za vas sem izbrala top kose.

0 Delitev

Udobna izbira za posebne priložnosti

Predstavila bom udobnejšo izbiro za vse, ki si želite biti šik, a se še vedno dobro počutiti v svoji koži. Naslednje kombinacije pridejo v poštev tudi za vse, ki ne marate pokazati preveč kože. 

0 Delitev

Pet ključnih kosov za svež look

Poletno obdobje seveda zahteva tudi zelo prilagojeno garderobo, ki je lahko povsem preprosta, včasih pa prav zaradi visokih temperatur tudi precej zahtevna. V tem obdobju vsi stremimo k svežini, katere del so letos tudi naslednji, ključni kosi.

0 Delitev