Oznaka: barcaffe

Brez slabe vesti

In všeč mi je, da z mamo deliva te obrede, prav tako s Sofio, ki je sicer za espresso še premajhna, a tu in tam namoči jeziček, kot mala živalca, kar se mi zdi čudovito.

0 Delitev

Jutranji ritual

Verjamem, da imamo čisto vsi navade, rituale, ki nam naredijo dan poseben. Všeč mi je, da so ti, ne glede na to, kako noro je včasih življenje, tukaj, da nas spomnijo na to, da se nekatere stvari nikoli ne spremenijo ter nam dajejo občutek stabilnosti in doma.

0 Delitev

V varnih rokah z Barcaffejem

Barcaffe je najbolj znana in najbolj cenjena blagovna znamka kave v Sloveniji. Ljubitelji dobre kave ji priznavajo vrhunsko kakovost in odličen okus, ki predstavlja nezamenljiv začetek vsakega dne.

0 Delitev

Kava zame

Težko se ji je upreti. In ker je konec leta tudi čas zahval, lahko rečem le hvala za vse lepe trenutke v njeni družbi. Za tiste, ki so bili, in za vse tiste, ki še pridejo.

0 Delitev

Barcaffe – strokovnjak za kavo

Skodelica dišeče, dobre kave je za mnoge ljubitelje teh napitkov prav gotovo eden najbolj opojnih in poživljajočih stvari, ki jih lahko doživijo. Pitje kave je tudi eden izmed nepogrešljivih dnevnih obredov, priložnost za prijetne družabne trenutke in poslovna srečanja.

0 Delitev

Moji poletni užitki

S slamnikom na glavi, sončnimi očali in z dobro kavo v roki so ti trenutki še slajši. Mrzel požirek in rahel okus kokosa je popolna kombinacija okusov, ki te popelje v tropske kraje.

0 Delitev

Male pozornosti doma in v tujini

Morda se sprva sliši malce neumno, a če pomislite, so prav tiste podrobnosti, kot je na primer dobra jutranja kavica, kakršne smo je vajeni, ali pa prijeten vonj, ki nas spominja na domačo sobo, razlog, da smo mirnejši in spokojnejši. Takšne malenkosti v resnici štejejo, zato se jih trdno oklepam ne glede na to, ali sem doma ali na potovanju.

0 Delitev

Kava za dušo

Sama prisegam nanjo takrat, ko mi je človek zelo blizu, ko mu želim sporočiti ljubezen in povedati, da je oseba, ki poskrbi, da mi je toplo pri srcu.

0 Delitev

Barcaffè Black’n’Easy

Ta napitek nove generacije ni samo odličen, temveč tudi ceni naš čas in se še kako dobro zaveda, da je vsaka minuta pomembna.

0 Delitev