Oznaka: blazer

Modni utrip iz Milana

Tedni mode se počasi približujejo h koncu in od New Yorka, Londona do Milana, čakamo še Pariškega, ki nas bo znova popeljal v nov, čudežni svet.

Vedno z nami: ta lepi blazer

Od enojnega do dvojnega zapenjanja, do modelov brez gumbov: kateri vam je ljubši?

Prihajajo barvite jesenske jakne

Med najbolj priljubljenimi jesenskimi jaknami vztraja karo vzorec, ki diši po naravi.

Znova je čas, da nadenemo brezrokavnike in telovnike

Tako je, prehodni čas je tisto obdobje, ko do izraza pridejo prav določeni kosi, ki jih morda skozi preostale mesece nekoliko zanemarjamo oziroma nam kaj dosti ne koristijo.

Elegantna pomlad v blazerju

Blazer je nedvomno kos, ki ga z veseljem uporabljamo skozi vse letne čase, celo poleti, pa vendar njegova eleganca najlepše zažari prav v prehodni sezoni.

Spomladanski trendi z modnih brvi

V pričakovanju pomladi lahko sanjamo o novih trendih, ki smo jih videli na modnih brveh vseh večjih modnih oblikovalcev.

Dobra kombinacija za vsako jesen

Naj kar takoj pojasnim, da je govora o blazerju in škornjih, paru, ki lepo poskrbi za številne priložnosti, vse od poslovne pa do večerne stajling zgodbe.

Kako dobro nositi blazer

Je kos, ki ga prav ne smemo zamuditi, še najmanj pa spregledati.

Vroče ta hip: blazer in kako ga nositi

Zdaj je o njem veliko govora, morda zato, ker se je ljuba Kate prikazala v blazerju, a po drugi strani je to kos, ki se jeseni kar znova rodi, kot odličen prehodni element.

Kombinacija za zapeljivo jesen

Poleg dvojcev, kot so recimo mini krilo oziroma obleka in visoki škornji, usnjene hlače in prosojna bluza ter pletenine in sandali, se je v zadnjih letih v sam vrh popularnosti pririnila tudi kombinacija crop topa in blazerja.

Koliko jaken v letošnji pomladi!

Namig: ne pozabite na jeans jakne, pa tudi na brokat, ker je večen in vedno deluje zelo svečano.