Oznaka: blazer

Sedem kosov za zdaj

Za vas sem izbrala sedem kosov, ki jih lahko oblečete takoj in se boste v hipu počutile lepe, mladostne in, jasno, tudi modne.

0 Delitev

Kako kombinirati večni blazer

Reši vse zagate in ne bo šel nikoli iz mode. Katere pa so njegove najlepše kombinacije? Veliko jih je, za vas pa sem izbrala nekaj najljubših.

0 Delitev

Tri kombinacije s krilom z bleščicami

Čas praznovanj prinaša obilico blišča in s tem tudi obvezne bleščice. Eden izmed najbolj nosljivih pa tudi šik kosov je krilo z bleščicami.

0 Delitev

Globok V izrez za vsak dan pa tudi posebne priložnosti

Modni detajli velikokrat naredijo oblačila in modne dodatke bolj zanimive in to hladno sezono je kar nekaj takih, ki so očarali fashionistke po vsem svetu. Med njimi je brez dvoma globok izrez, ki ga lahko vidimo v urbani modi za vsak dan pa tudi bolj svečani, ko si želite izgledati elegantne, a še vedno seksi.

0 Delitev

Stajling dneva: modro in belo

Danes sem se poigrala z zelo nosljivimi kosi, ki jih najraje nosim s športnimi copati, saj imam občutek, da zna nizka obutev zelo zdramatizirati outfit, ki bi drugače dobro deloval tudi s petami.

0 Delitev

Še vedno priljubljeno plastenje s slip obleko

Najbolj zaželene so svilene, ki se lepo prilegajo po telesu in niso ne preozke ne preširoke. Ta je must have med toplimi letnimi časi, nosimo pa jo tudi jeseni in pozimi. Tukaj je v igri različno plastenje, ki naredi slip obleko primerno tudi za nižje temperature.

0 Delitev

Topla jesen s kančkom žameta

Modne smernice so žamet ponovno naredile zelo priljubljenega med ženskami in moškimi po vsem svetu. Kar nekaj modnih kosov iz žameta navdušuje in v prednosti so zunanji kosi, kot so blazerji in različne jakne.

0 Delitev

Modne jesenske kombinacije z blazerjem

Priporočam vam, da investirate v nakup tega in da imate v svojih omarah več kot le en blazer. V poštev pridejo različne barve, kroji pa tudi materiali, ki jih boste lahko nosile za različne priložnosti.

0 Delitev

Prehodni kos: udoben blazer

Blazer nove generacije je daljši, zelo udoben in marsikdaj tudi oversized.

0 Delitev

Izbor novih kostimov znamke Marella

Tako kot mnoge druge se tudi znamka Marella dobro zaveda trenutne popularnosti ženskih kostimov, kateri večkrat dišijo po moških krojih, vzorcih in materialih. Poglejmo njihov izbor najnovejših.

0 Delitev

Poletne kombinacije s karo blazerjem

Must have je tudi to poletje na nekoliko drugačen način in modne kombinacije je mogoče videti čisto povsod. Karo blazer je ključen pri uličnem slogu in fashionistke ga skombinirajo na sto in en način.

0 Delitev