Oznaka: Cara Delevingne

Modne bleščice tega tedna

Ta teden so zadnjo, pa vendar skoraj najglasnejšo besedo rekle tudi največje modne hiše, kot sta Valentino in Chanel, a brez pripetljajev ni šlo, saj je odmevala vest o vsiljivki, katera se je samozavestno podala na chanelovo modno brv ter se tako pomešala s preostalimi modeli.

Modne bleščice tega tedna

Končno je tu vreme, kot si ga v spomladanskih mesecih zaslužimo. In čeprav se na višje temperature šele zdaj počasi navajamo, pa sta modni in lepotni svet že daleč v letošnjem poletju, pravzaprav je večina modnih hiš s svojimi kampanjami in novostmi zakorakala že v jesen.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je modni svet zanimal predvsem zaključek pariškega tedna mode, kjer je ogromno zanimanja požela predvsem revija modne hiše Chanel …

Nova Burberry reklama, v kateri poje model Cara Delevingne

Modna hiša Burberry je pred nedavnim predstavila povsem novo dišavo, poimenovano Her. V reklamni kampanji zanjo je nastopila slovita Cara Delevingne, ki pa tokrat ni zgolj pozirala, temveč celo zapela.

Modne bleščice tega tedna

Z novim tednom je ponovno prišla tudi nova pošiljka jesenskih kampanj …

Modne bleščice tega tedna

Izredno razgiban teden ni prinesel zgolj obilico novih kolekcij, zanimivih sodelovanj ter številnih presenečenj, temveč smo vsi z občudovanjem spremljali filmski festival v Cannesu, nato pa tudi angleško kraljevo poroko. Tu je nekaj najsvetlejših točk tega tedna …

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester teden, saj se je tako na modnem kot lepotnem področju predstavilo kar nekaj novosti. Preverimo torej nekaj najzanimivejših novičk tega tedna …

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en teden, napolnjen predvsem z novostmi , ki nas čakajo to pomlad in bolj kot se le ta približuje, bolj so glasne in pestre tudi novice.

Modne bleščice tega tedna

Topla sezona se nezadržno približuje, zato nič čudnega, da je ta hip prava poplava svežih reklamnih kampanj, namenjenih pomladi in poletju 2018.

Modne bleščice tega tedna

Bolj kot se približujemo praznikom, bolj pestro postaja tudi na modnem in lepotnem področju, saj številne znamke hitijo predstavljati čudovite kolekcije, ki bi utegnile postati popolno darilo za letošnji božič. Hkrati pa so mnogi že povsem v novem letu, saj je tu kar nekaj novih sodelovanj med pomembnimi imeni industrije, ogromno pa je že kolekcij za naslednje tople mesece.

Modne bleščice tega tedna

Prva polovica minulega tedna je pravzaprav minila precej umirjeno, vsaj kar zadeva modne in lepotne scene. Pojavile so se številne nove kampanje, ki predstavljajo tako praznične kot že kolekcije naslednje pomladi, še največ prahu pa je konec tedna dvignila novica o še eni smrti legendarnega kreatorja.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še eden tistih izredno pestrih tednov, saj je modna scena ponovno postregla s številnimi zanimivostmi, spremembami in sodelovanji. V zraku je že močno čutiti tudi praznični duh, ki pa se bo v nadaljevanju seveda le še ojačal. Tokrat so, poleg vseh Halloween kostumov in zabav, izstopale predvsem naslednje novičke …