Tag: crop top

Dekliški kos, ki ga lahko nosimo tudi odrasle ženske

Modne smernice so nas to vročo sezono znova popeljale v pretekla leta, kar pa ne pomeni zgolj tega, da se vse bolj oziramo k retro elementom iz preteklih 80. in 90., temveč tudi to, da si lahko ženske v srednjih letih znova privoščimo kar nekaj tistih kosov, ki bi jih sicer pripisale le dekliškim stajling zgodbam.

Ključni pri romantičnem topu so rokavi

Težko bi spregledali dejstvo, kako zelo pomembni so to vročo sezono topi. In čeprav se na prvi pogled zdi, da jih morda obleke v modnem tekmovanju popularnosti prekašajo, se mi zdi, da letos temu ni tako.

Ulični slog Hailey (Baldwin) Bieber

Tukaj je nekaj ključnih elementov njenih uličnih videzov; Hailey je največkrat videna v nevtralnih odtenkih; črna in bela sta njeni stalnici. V njeni garderobi je veliko basic, osnovnih kosov, kot so bela srajca, usnjena jakna ter hlače in črni gležnjarji. 

Stajling dneva: crop top in čipka

Ko zagledam te kratke bluze, majice ali tope, imam vedno občutek, da so težko nosljivi, vendar v kombinaciji z visokim pasom resnično niso slabi in si jih torej lahko omislimo.

Mini topi za najbolj drzne

Najbolj vroči meseci ponovno ponujajo stajling ideje tudi z najkrajšimi in najlahkotnejšimi kosi, ki pa večkrat zahtevajo tudi dobro mero drznosti.

Gumbi: pomemben modni detajl trenutne mode

Ti lahko popestrijo čisto vsak modni kos in eden najbolj zaželenih je vsekakor jeans krilo. Takoj za tem so različni topi, ki jih že dobro poznamo.

Party videzi z jeans hlačami

V tem primeru se nasprotja privlačijo, zato so jeans hlače in visoke pete popolna kombinacija.

Slip obleka v družbi T majice še vedno zelo in

Gre za kul, zelo mladosten look, ki pa ga nosijo tudi zrele ženske, nekatere celo za poslovne priložnosti. V kolikor zraven dodamo superge, gre za povsem casual stil, že ob nižjih petah pa ta postane izredno elegantna izbira.

Crop top ne samo za mlade

Če še vedno niste za, stavite le na krajšo majico in spodnji del z visokim pasom: četudi ne razgali prav nič kože, bo učinek zelo podoben.