Oznaka: dekorativni elementi

Poletje z biseri

Biseri so pravi preporod doživeli že pred leti in čeprav se je takrat morda zdelo, da gre zgolj za modno muho, ki verjetno ne bo obstala dlje kot eno, morda dve sezoni, je danes zgodba povsem drugačna.

0 Delitev

Bleščice tudi čez dan

Lahko bi trdili, da se je letošnja spomladanska in poletna moda posvetila predvsem detajlom, torej vzorcem, zanimivim barvam ter še posebej dekorativnim elementom.

0 Delitev

Cvetje letos posuto tudi po torbicah

Rože prav vsako leto tako igrajo izredno pomembno vlogo, saj služijo kot navdih številnim kreacijam, ki najlepše zažarijo prav v času toplih mesecev. Tokrat je tega elementa zares ogromno, najdemo ga tako na oblačilih kot tudi nakitu in dodatkih.

0 Delitev

To zimo veliko poudarka na rokavih

Poleg bogatih materialov in vpadljivih barv so letošnjo zimo močno izpostavljeni tudi detajli, sploh tisti pri pleteninah, jeansu ter jaknah oziroma plaščih.

0 Delitev

Kristali kot dekorativni element na zimskih kosih

Hladni meseci so ta hip že postali povsem zimsko obarvani, kar pa se seveda odslikava tudi na naših outfitih. Trendi tokrat narekujejo izredno raznolike videze, včasih povsem minimalistične, v črni in/ali beli, spet drugič zelo živahne, kjer je vsega v izobilju.

0 Delitev