Oznaka: elisabetta franchi

December kljub vsemu v znamenju glamurja

Res je, december ponavadi prav kliče po bleščicah, odtenkih zlate ter splošni eleganci in čeprav je letošnja praznična sezona v celoti postavljena na glavo, to še ne pomeni, da kar pozabimo na ves glamur in razkošnost.

Modne bleščice tega tedna

Mnogi smo že postavili smrečico in na vhodna vrata obesili venček, v polnem zagonu pa je tudi že izbiranje daril, tokrat seveda v večji meri le preko spleta.

Modne bleščice tega tedna

V slovo pozdravljamo še zadnji avgustovski teden in se počasi že privajamo na misel o jesenski sezoni.

Modne bleščice tega tedna

Trenutno stanje vse bolj in bolj zadeva tudi modno in lepotno področje, kar pa se ne odraža zgolj pri prodaji, predstavitvah in revijah, temveč je iz tedna v teden zaslediti tudi vse manj kampanj.

Modne bleščice tega tedna

Bolj, kot je bližje pomlad, lepše postajajo tudi modne in lepotne kolekcije in njihove kampanje.

#19 Glitter z Lorello

Kot običajno vas čaka veliko lepega! Uživajte.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je izredno pester modni teden, saj so bile poleg mnogih novih kampanj tokrat na ogled prelepe Haute Couture jesenske revije, ki so jih napomembnejša imena ponovno predstavila v Parizu.

Izjemna eleganca v novi kolekciji Elisabette Franchi

Modna hiša Elisabetta Franchi tudi letošnjo pomlad stavi predvsem na izredno ženstvene, elegantne kose, s katerimi v hipu celotnemu looku dodamo prefinjenost in dodelanost.

Modne bleščice tega tedna

Minuli teden so ponovno popestrile predvsem najnovejše reklamne kampanje, namenjene letošnji pomladi in poletju, a še bolj kot to je v začetku tedna  naše zanimanje pritegnil pariški haute couture.