Oznaka: Estee Lauder

Najboljši pudri za cel dan

Razmišljala sem, da bi moral imeti ta članek ta naslov: “Najboljši pudri za pod masko”, a že sama beseda “maska” v meni povzroča neke vrste jezo in razočaranje, zato o tem ne bom.

Brez rdeče šminke tudi letos ne bo šlo

Tokrat bomo deležne tistih najbolj drznih odtenkov, ki kar kričijo “Poglej me”, včasih v hladnih, spet drugič v nekoliko toplejših podtonih, pogosto pa v sebi skrivajo tudi kanček rožnate.

Modne bleščice tega tedna

Modne in lepotne novosti tudi tokrat namreč ciljajo na vse, kar diši po vročem, mnogi pa se že spogledujejo s toplo jesenjo.

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor najglasneje zaznamovala prav posebna revija, ki nedvomno sodi med najbolj zapeljive na svetu.

Dobre podlage za zimski ten

Pri nakupu pudra ali podlage za obraz je vedno tako, da se lahko stvari zapletejo. Najti pravi odtenek ni enostavno in tudi dobrih znamk je nedvomno veliko.

Kako poteka snemanje lepotne kampanje Estee Lauder

V ozadje snemanja lepotne kampanje kozmetične hiše Estee Lauder nas je tokrat popeljala Karlie Kloss, ki je hkrati postala tudi njihov novi obraz. Poglejmo.

Najbolje ocenjeni izdelki za kožo ta hip

V veliki izbiri različnih produktov se velikokrat izgubimo in tukaj je pet izdelkov, ki so novosti na trgu in imajo visoke ocene strokovnjakov pa tudi uporabnikov.

Kako do svečanega make-upa

Poigrala sem se z vijolično, ki že meji na temno rjavo, dodala sem ji zlato in bakreno, uporabila črno in zlato maskaro (zlate bleščice so opazne le zelo od blizu), eyeliner in čarobne kroglice za kožo, tiste, ki podarijo lesk in poskrbijo, da kar žarimo.

Modne bleščice tega tedna

Prva polovica minulega tedna je pravzaprav minila precej umirjeno, vsaj kar zadeva modne in lepotne scene. Pojavile so se številne nove kampanje, ki predstavljajo tako praznične kot že kolekcije naslednje pomladi, še največ prahu pa je konec tedna dvignila novica o še eni smrti legendarnega kreatorja.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je pester teden, ki je ponovno prinesel obilico modnih novosti. Nekatere med njimi že namigujejo na praznično obdobje, a še več je tistih, ki razkrivajo posebna sodelovanja, zanimive kapsulne kolekcije, lastne linije slavnih in podobno. Tu je nekaj najodmevnejših preteklega tedna.

Modne bleščice tega tedna

Izredno vroči dnevi, ki nas ta hip obdajajo, so vse prej kot dopustniški, vsaj kadar je govora o modni in lepotni industriji. Le-ta seveda ni počivala niti pretekli teden, kar pomeni, da so na ogled ponovno številne nove kampanje, sodelovanja, kapsulne kolekcije in še in še.

Modne bleščice tega tedna

Vroč teden, ki je za nami, je ponovno prinesel kopico zanimivih novosti, ki se tudi tokrat dotikajo tako modne kot lepotne scene. Zgodili so se zanimivi premiki ali bolje rečeno prevzemi, odkrivanje jesenskih reklamnih kampanj pa je še vedno v polnem zagonu.

Čudovito lepa pri 44 letih

Carolyn Murphy je že 15 let obraz giganta Estee Lauder. Stara je 44 let in ostaja stilska ikona ter čudovita manekenka.

Revija Elle in nagrade za lepoto

46 lepotnih urednic Elle z vsega sveta + trimesečno glasovanje = 12 najboljših kozmetičnih izdelkov letošnjega leta. In ti so…

Do brezhibnega tena z Estee Lauder

Jasno je, da so pri štiridesetih zahteve povsem drugačne od tistih, ki sem jih imela pred petnajstimi leti, vendar se ne pritožujem, ker sem zelo radovedna ženska in se mi zdi, da prav rada raziskujem nove meje lepotne industrije ter izdelke, ki mi pomagajo ohraniti lep videz.