Tag: intervjuji

Giampaolo Sgura: življenje skozi modni objektiv

Ljubljanski grad do septembra gosti prav posebno razstavo fotografij, ki me je osebno zelo navdušila, saj sem si lahko pobližje ogledala delo enega izmed največjih modnih fotografov sodobnega časa.

Kam po čudovite večerne obleke in kreacije za na poroko

Ker prihaja čas porok, nas bodo morda povabili na tako pomemben dogodek in si bomo lahko omislile kaj noro lepega. Seveda tudi na tem področju obstajajo pravila in jasno je, da jih je dobro upoštevati.

V Trst po najlepše poročne in večerne obleke

O butiku Qualcosa di Blu v Trstu sem že pisala, saj me Francesca, lastnica butika, oblači za vse večje priložnosti, od festivala Melodije morja in sonca do prireditve Elle Style Awards.

Gold Collagen: učinkovit pripomoček proti gubam

Danes se bolj kot “anti aging” poudarja “healthy aging” (torej zdravo staranje), kar zelo pozdravljam in sem prepričana, da je pravilen način pogleda na staranje.

Sandali in čevlji da te kap

Danes vodi znamko mladi in temperametni Edoardo Caovilla, ki je poskrbel, da so tudi mlade generacije spoznale zgodovino. In se ponovno zaljubile v Benetke.

Prihaja Mercedes Benz Fashion Week Ljubljana

Tokrat sem se pogovarjala z Majo Bulc, priznano lastnico agencije Modelgroup, stilistko ter osebno nakupovalko, ki bo v sklopu tedna mode poskrbela za stajlinge.

Lepota se začne pri pravilni negi kože

Živimo v času, v katerem je lepota še kako pomembna, sploh pri ženskah je tako, da si želimo biti čim dlje lepe in mlade, zato je ključnega pomena, da okoli sebe ustvarimo svet, v katerem se počutimo dobro.

Trgovina s konceptom Pentlja by Goga

Ženske, ki obožujejo Gogo ter njeno trgovino pravijo, da je Pentlja pač Pentlja in če je ne bi bilo, bi si jo pač morali omisliti.

R.I.P. Laura Biagiotti

Tako zelo me zaboli, ko preberem novico o nesreči ali smrti, ki je v modnem svetu še posebej odmevna zato, ker gre za ljudi, duše in kreativce, ki so s svojo železno voljo in smislom za estetiko poskrbeli, da je svet v katerem živimo, lepši. Počivaj v miru, moja Laura.

Srečanje z Leno Perminovo

Leno Perminovo sem srečala v Milanu, saj je za znamko Casadei pripravila kapsulno kolekcijo čevljev.

Revolucionarne sence za narastek

Ko zagledate tiste lesketajoče se, bele in nadležne sive lase tik nad čelom in nimate časa za frizerja, lahko s pomočjo Color Wow prekrijete vse in greste mirno na plažo, tudi v morje.

Najlepše spete pričeske

Hitre in enostavne pričeske so tisto, kar potrebujemo, mi pa se jih zelo veselimo in še dobro, da je moda vedno na naši strani!

Nova stilska ikona: Coco Rocha

Pravi, da rada spreminja make-up in pričesko, ženskam pa svetuje, naj ne sledijo trendom, temveč naj bodo edinstvene in samosvoje.

Razkošje na nogah: Baldinini

Saj veste, dober čevelj poskrbi za lepo podobo in tega se morda še vedno premalo zavedamo.

Moj klepet s Chiaro Ferragni

Pri Chiari mi je všeč dejstvo, da se resnično ne obremenjuje z drugimi, s svetom, ostalimi ženskami in zavistnimi komentarji.

Vse o lepoti in ženskih napakah

Video intervju z mojstrom ličenja Nicom Baggiom vam bo razkril veliko o lepoti ter o tem, kdaj smo ženske v resnici lepe. Ne zamudite!