Oznaka: Jimmy Choo

Jimmy Choo na tednu mode

Izredno pomembno in predvsem opazno vlogo na področju obutve vsako sezono igra tudi znamka Jimmy Choo.

0 Delitev

V mojih Choo petkah

Tako nekako se sliši nova video serija ( In My Choos) modne hiše Jimmy Choo, v kateri tokrat blesti supermodel Rosie Huntington-Whiteley.

0 Delitev

Čisto posebna kolekcija Jimmy Choo petk

Tokrat slovita obutvena hiša Jimmy Choo predstavlja čisto posebno kolekcijo izredno glamuroznih petk, ki je nastala v sodelovanju z luksuzno spletno prodajalno Net-a-Porter.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Koledarsko zadnji spomladanski in seveda prvi poletni dnevi tokrat na modnem, pa tudi lepotnem področju prinašajo kanček zatišja, kar pa seveda še ne pomeni, da se v teh vodah nič ne dogaja.

0 Delitev

Poskusite z metalnimi modnimi dodatki

Pri izboru modnih dodatkov bodite pozorne, da so lepi, dobro izbrani in če v svoji garderobi stavite le na nekaj kvalitetnih kosov, naj bodo to ravno modni dodatki. 

0 Delitev

Tu je že zimska kolekcija Jimmy Choo čevljev

Letošnja zimska kolekcija Jimmy Choo čevljev ponovno dosega in celo presega vsa naša pričakovanja, njihov novi oglas zanje pa je več kot prikupen. V njem nastopajo trije supermodeli, zvezda tokratne hladne sezone pa je nedvomno obutev v metalno zlatem lesku.

0 Delitev

Jimmy Choo za vse neveste v 2018

Med petkami vsekakor najlepše sijejo tudi tiste izpod rok slovite znamke Jimmy Choo, zato nič čudnega, da so pri nevestah postale že obvezni del poročnega looka. Poglejmo njihovo letošnjo kolekcijo za vse bodoče neveste.

0 Delitev

Modne bleščice tega tedna

Vroč teden, ki je za nami, je ponovno prinesel kopico zanimivih novosti, ki se tudi tokrat dotikajo tako modne kot lepotne scene. Zgodili so se zanimivi premiki ali bolje rečeno prevzemi, odkrivanje jesenskih reklamnih kampanj pa je še vedno v polnem zagonu.

0 Delitev

Gležnjarji tudi poleti

Od rokerskih, divjih videzov do bolj ženstvenih, sofisticiranih. Ne glede na to, kakšne si boste izbrale in s čim jih boste kombinirale, boste z njimi zagotovo opažene.

0 Delitev

Najlepše črne balerinke ta hip

Za hiter in udoben korak so balerinke idealna rešitev, edina šibka točka je, da moškim niso preveč všeč. Ampak kdo ve, morda si s temi modeli še premislijo!

0 Delitev

Prihajajo super barviti čevlji

Pripravite se na poplavo barv in dodatke, da te kap. Velja povsod, a predvsem na področju čevljev, kjer je domišljija oblikovalcev skoraj neskončna in postajajo pete vse bolj sofisticirane.

0 Delitev