Oznaka: Karlie Kloss

Kako telovaditi kot supermodel Karlie Kloss

V kolikor se je med vašimi novoletnimi zaobljubami znašla tudi tista o redni telovadbi, potem je današnji video morda kot naročen za vas.

Modne bleščice tega tedna

Letošnji prehod iz oktobra v november in s tem noč čarovnic so na modnem in lepotnem področju pravzaprav minili precej mirno.

Modne bleščice tega tedna

Nekoliko zatišja je pretekli teden ujel tudi modni svet, kar pa seveda še ne pomeni, da se ni dogajalo nič novega.

Kako poteka snemanje lepotne kampanje Estee Lauder

V ozadje snemanja lepotne kampanje kozmetične hiše Estee Lauder nas je tokrat popeljala Karlie Kloss, ki je hkrati postala tudi njihov novi obraz. Poglejmo.

Modne bleščice tega tedna

Teden je ponovno naokoli in vrhunec modnega dogajanja se je iz sončnega Milana kaj kmalu preselil v razkošni Pariz.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je prvi spomladanski teden in dogajanje na modnem in lepotnem področju postaja vse bolj razigrano in zanimivo. Vedno znova so tu najnovejše reklamne kampanje tople sezone, kar nekaj novosti pa je tudi pri nazivih in posebnih sodelovanjih.

Modne bleščice tega tedna

Tudi ta teden je bil poln spomladanskih novosti, najnovejših reklamnih kampanj in novih modnih smernic, a bolj kot to so se s ponedeljkom vse oči uprle v newyorško dogajanje, saj se je pričel teden mode.

Modne bleščice tega tedna

Za nami je še en jesensko obarvan teden, ki je tako v modnih kot lepotnih vodah prinesel kar nekaj novih kampanj, revij in ostalih novosti. Večina teh je tokrat osredotočena na spodnje perilo, več kot očitno pa je, da se približuje tudi praznično obdobje …

Swarovski praznična kampanja s številnimi znanimi obrazi

November je seveda najboljši mesec za predstavitev novih, prazničnih kampanj. Tokrat si oglejmo čudovito znamke Swarovski, ki je v družbo modela Karlie Kloss tokrat povabila številne znane obraze tako modnega kot igralskega in glasbenega sveta.

Modne bleščice tega tedna

Minuli teden tokrat ni prinesel velikih, pomembnih modnih ali lepotnih novic, so pa zato tu ponovno številne nove reklamne kampanje.