Oznaka: klobuk

Večni dodatki za dober stil

Sledi seznam dodatkov, ki vam bodo vedno pomagali do dobrega stila in saj veste, tega ni nikoli dovolj!

0 Delitev

Topla jesen s kančkom žameta

Modne smernice so žamet ponovno naredile zelo priljubljenega med ženskami in moškimi po vsem svetu. Kar nekaj modnih kosov iz žameta navdušuje in v prednosti so zunanji kosi, kot so blazerji in različne jakne.

0 Delitev

Stilski napotki in must have kosi za junij

Junij torej, naj bo poln lesketajočega morja, novih kopalk, potiskov s palmami, roza šminke in tiste dišave, ki poskrbi, da se vsak mimoidoči zaljubi v vas. Dobrodošel junij!

0 Delitev

Pokrivala še vedno pomemben modni dodatek

Počasi se bomo poslovili od toplih, debelih kosov, ki zvesto poskrbijo vsako hladno obdobje, da nekako prebrodimo tudi najbolj mrzle zimske dneve. Med take še najpogosteje seveda prištevamo pletenine, torej puloverje in obleke, rokavice in pletene kape.

0 Delitev

Ključni trendi ulične mode

Zanimiva moda pa ni ne le na modnih brveh, temveč tudi na ulicah, kjer fashionistke iz celega sveta pokažejo svoj osebni modni slog.

0 Delitev

Stajling dneva: jesenski bordo

Najbrž še niste pozabile lanske jeseni, ko se je bordo barva tako subtilno znašla v naših garderobnih omarah in nam tako ukradla srce. Ta zgodba se nadaljuje v letošnji jeseni.

0 Delitev

Kako popestriti poletni slog

Danes sem za vas izbrala nekaj kosov in dodatkov, ki so juliju pisani na kožo in jih preprosto morate imeti.

0 Delitev

Stajling dneva: pletenine s klobukom

Mislim, da sem postala oboževalka klobukov, kar me naredi zelo srečno, ker sem odkrila modni dodatek, ki ga pred leti ne bi nosila. Klobuki so v tej sezoni zelo aktualni tako, kot so bili poleti, in zdi se mi, da znajo vsakemu outfitu podariti piko na i.

0 Delitev