Oznaka: max azria

Stajling dneva: slip-on obleka

Potrebovala sem kar nekaj poguma, da sem se odločila za to obleko, a ko jo sedaj vidim na slikah, lahko le rečem, da mi je super všeč.

Stajling dneva: dolg plašč

Outfit je zelo zimski in zdi se mi, da je tudi primeren za današnje vreme.

Stajling dneva: obleka na pike

Mnogokrat je tako, da imamo v omari kose, na katere smo že skoraj pozabile in potem kar naenkrat skočijo na dan in nam popestrijo življenje. Vsaj modno.

Stajling dneva: mala črna nekoliko drugače

Zelo kratka, čipkasta in seksi. Z bleščečimi sandali je zame smrtonosna in ravno prav zapeljiva, večerna, večna. Pač LBD.

Stajling dneva: jesenski bordo

Najbrž še niste pozabile lanske jeseni, ko se je bordo barva tako subtilno znašla v naših garderobnih omarah in nam tako ukradla srce. Ta zgodba se nadaljuje v letošnji jeseni.

Stajling dneva: krilo do kolen s potiskom

Krilo do kolen je kos, ki je v moji garderobni omari še kako prisoten. Nosim ga z veseljem, ker je udobno in me nikoli ne spravi v zadrego, saj se med hojo ne dviguje, ni nespodobno takrat, ko sedim, in ga imam zelo rada z visokimi petami.

Stajling dneva: žameten blazer

Žameten blazer in plisirano krilo, črna in zlata, opazni dodatki in najljubši čevlji. Zimska zgodba za vsak dan.

Stajling dneva: vojaško zelena in usnjene hlače

Sem za tople pletenine, ki so jeseni koristne, saj nadomeščajo toplejše jakne ali plašče, sploh te dni, ko je na obali še vedno lepo in smo skoraj v kratkih rokavih, saj sonce prav prijetno greje.

Stajling dneva: črno-bela obleka s čipko

Če redno prebirate moje članke, veste, da so mi zelo blizu dolžine do kolen: pri teh vztrajam, ker so tako nosljive in elegantne. Všeč mi je misel, da se lahko tudi v obleki kjerkoli usedem in ne bom v zadregi.

Stajling dneva: mala črna obleka in volančki

Všeč mi je neskončna uporabnost male črne obleke, saj si jo lahko omislimo za vse priložnosti; je tako pametna, da bi dobro delovala tudi s športnimi copati ali natikači, seveda pa ima z visokimi petami popolnoma drugačen čar.

Stajling dneva: čipkasto midi krilo

Zelo mi je všeč ta “lady like” podoba, elegantna in hkrati nosljiva, prav zaradi dolžine, ker ni niti prekratka niti predolga, torej ravno prav za dnevne ali večerne izhode.

Stajling dneva: pletenine s klobukom

Mislim, da sem postala oboževalka klobukov, kar me naredi zelo srečno, ker sem odkrila modni dodatek, ki ga pred leti ne bi nosila. Klobuki so v tej sezoni zelo aktualni tako, kot so bili poleti, in zdi se mi, da znajo vsakemu outfitu podariti piko na i.

Stajling dneva: boyfriend kavbojke in bela bluza

Poletje mi je všeč tudi zato, ker vse postane lahkotno in neobremenjujoče, nimam nobenih želja po make-upu, posebnih pričeskah ali čem drugem, dovolj je, da imam okrog sebe prave ljudi in je vse na svojem mestu.