Oznaka: max azria

Stajling dneva: jesenski bordo

Najbrž še niste pozabile lanske jeseni, ko se je bordo barva tako subtilno znašla v naših garderobnih omarah in nam tako ukradla srce. Ta zgodba se nadaljuje v letošnji jeseni.

0 Delitev

Stajling dneva: krilo do kolen s potiskom

Krilo do kolen je kos, ki je v moji garderobni omari še kako prisoten. Nosim ga z veseljem, ker je udobno in me nikoli ne spravi v zadrego, saj se med hojo ne dviguje, ni nespodobno takrat, ko sedim, in ga imam zelo rada z visokimi petami.

0 Delitev

Stajling dneva: črno-bela obleka s čipko

Če redno prebirate moje članke, veste, da so mi zelo blizu dolžine do kolen: pri teh vztrajam, ker so tako nosljive in elegantne. Všeč mi je misel, da se lahko tudi v obleki kjerkoli usedem in ne bom v zadregi.

0 Delitev

Stajling dneva: čipkasto midi krilo

Zelo mi je všeč ta “lady like” podoba, elegantna in hkrati nosljiva, prav zaradi dolžine, ker ni niti prekratka niti predolga, torej ravno prav za dnevne ali večerne izhode.

0 Delitev

Stajling dneva: pletenine s klobukom

Mislim, da sem postala oboževalka klobukov, kar me naredi zelo srečno, ker sem odkrila modni dodatek, ki ga pred leti ne bi nosila. Klobuki so v tej sezoni zelo aktualni tako, kot so bili poleti, in zdi se mi, da znajo vsakemu outfitu podariti piko na i.

0 Delitev