Oznaka: modne revije

Modne bleščice tega tedna

Pretekli teden je vsekakor eden tistih, o katerem se bo na modni sceni govorilo še nekaj časa. Z milanskih revij so najprestižnejši modeli za najslavnejše modne hiše zakorakali na pariške revije, saj se je ves vrvež modnih tednov že prestavil v Pariz.

0 Delitev

Jesenski trendi v Europarku

Jesen je tukaj in to je tudi čas, ko zna moda pokazati svojo najbolj ženstveno plat, kar smo opazili na modni reviji, ki jo že tradicionalno prireja Europark v Mariboru. Široka ponudba moških, ženskih in otroških oblek ter modni dodatki so navdušili občinstvo, mi pa smo lahko podrobno pogledali vse, kar bo v naslednjih mesecih še kako aktualno.

0 Delitev

Zaključil se je teden mode MBFWLJ

Predstavilo se je kar 19 modnih oblikovalcev iz vse Evrope. Ustvarjalna ekipa, pod vodstvom programskega in umetniškega direktorja Saša Radoviča, je pripravila velik dogodek, ki je požel ogromno zanimanja.

0 Delitev

Modni trend: metalizirani odtenki

Na modni brvi smo si ogledali veliko mode, od večernih outfitov do spodnjega perila, od oblek za vsak dan do prostega časa. Vse je bilo dovršeno in pripravljeno s smislom za stil ter lepoto.

0 Delitev

Modna revija 11. dimenzija

V Citycentru Celje so si tudi letos privoščili neverjeten modni spektakel, ki je trajal kar par dni in tako so na glamurozen način predstavili trende za prihajajoče poletje.

0 Delitev

Modna revija Europark

Spomladanske smernice so bile prikazane v sklopu modne revije, ki je združila izredno bogato ponudbo nakupovalnega centra.

0 Delitev

Jesenski modni trendi v Europarku

Tako za ženske kot za moške bodo zelo in “bomber” jaknice in trenčkoti, čakajo pa nas tudi pletenine in jeans, ki bo tokrat atraktiven v »old« modri barvi.

0 Delitev