Oznaka: naravni look

Praznični makeup za vse ljubiteljice naravnega looka

Prazniki so zagotovo čas leska in glamurja, kar seveda močno velja tudi za makeup. A niso vse ženske ljubiteljice ličenja, zato tokrat preverimo look, ki bo nedvomno ustrezal tudi njim, hkrati pa vseeno deloval zelo posebno.

0 Delitev

Naravni makeup s kančkom glamurja

Vsakdanji makeup ponavadi sestavlja le nekaj ličil in krem, še najbolj pa je nedvomno zaželjen prav naravni look. To jesen so trendi večkrat vključili prav slednjega, kateremu pa so za piko na i dodali še kanček glamurja.

0 Delitev

Jesenska eleganca bistvena tudi pri ličenju

Letošnja jesen je vsekakor močno zaznamovana z eleganco, kar pa ne velja zgolj za modne, temveč v veliki meri tudi za lepotne smernice. Nad tem smo seveda navdušene mnoge ljubiteljice bolj naravnega videza, saj je ravno slednji tokrat pomemben del hladne sezone.

0 Delitev

Idealni kosi za naravno šik look

Kljub dejstvu, da imajo intenzivnejše barve prednost, pa so prav tako pomembni kosi v zemeljskih tonih, v beli ali pa kožnih odtenkih. Naravno šik videz torej cilja na celotno podobo, od glave do pet, k temu pa ogromno pripomorejo še dodatki, ki nas s svojim materialom in/ali barvo v hipu popeljejo na podeželje, na travnike, med cvetje in ob morje.

0 Delitev

Najlepši blusherji za žarečo polt

Blusher oziroma rdečilo za lica in bronzer sta tokratno toplo sezono izredno pomembna, saj na obrazu v trenutku pričarata bolj zdravo, žarečo, pa tudi zagorelo polt, hkrati pa je to lahko nedvomno tudi prelep dodatek za našo kozmetično omarico oziroma torbico.

0 Delitev

Makeup za vse priložnosti

Obstajajo makeupi, ki jih z lahkoto uporabimo tako skozi dan, kot zvečer. Eden takih je zagotovo tokratni, ki združuje mat, nevtralne tone, ki se dobro obnesejo na katerikoli barvi oči.

0 Delitev