Oznaka: obleke

#NatašinIzbor: bulerji po moje

Temperature in padavine nam ta hip niso naklonjene in verjetno se tudi ve vsako jutro sprašujete, kaj boste oblekle oziroma obule. Tukaj na pomoč priskočijo bulerji, ki so ta hip izredno modni.

0 Delitev

Najbolj romantične obleke tega poletja

Zimmermann je ena tistih znamk, ob kateri nam preprosto zastane dih, saj so njihove kreacije naravnost sanjske, sploh ko je govora o njihovih oblekah.

0 Delitev

Za posebne priložnosti izberite modni detajl perja

Izbira je velika, a najnovejše modne smernice napovedujejo, da bo perje tisto, ki bo na prvem mestu med modnimi detajli. Videli ga bomo na različnih kosih oblačil, perje pa bo brez dvoma popestrilo še tako enostaven kroj.

0 Delitev

Romantične obleke te pomladi

Zdi se mi, da bodo te obleke čudovita rešitev za poletne dni, tudi v daljši različici in z velikimi volani, za pravi etno pridih, ki v topli sezoni nikoli ne škodi.

0 Delitev

Tropski pridih v poletni modi

Poletni potiski so prevzeli modni svet in izbira je izredno velika. Med njimi so tudi tropski potiski, ki so kot nalašč za tople dni.

0 Delitev

Modni detajl, ki pristaja čisto vsem

Razgaljena ramena niso nobena novost na modni sceni, saj smo jih ženske vseh generacij vzljubile že prejšnje sezone. Ta tudi letošnje leto spadajo med must have modne detajle v spomladanskih in poletnih garderobah.

0 Delitev

Povsod cvetlice

Obleka, kostim, kopalke: v letošnjem poletju morate imeti vse.

0 Delitev

Gumbi: pomemben modni detajl trenutne mode

Ti lahko popestrijo čisto vsak modni kos in eden najbolj zaželenih je vsekakor jeans krilo. Takoj za tem so različni topi, ki jih že dobro poznamo.

0 Delitev

Dolge obleke vrhunec letošnje pomladi

Letošnje leto se torej maksi obleke ponovno uvrščajo v sam vrh spomladanskih in poletnih trendov, poleg cvetličnih vzorcev pa smo večkrat navdihnjene tudi nad njihovimi elegantnimi kroji ter izredno delikatnimi materiali.

0 Delitev