Oznaka: otroci

Modrosti življenja

Ljubezen do potomcev je nagonska in tako močna, da je njeno ‘zatiranje’ povsem skregano z zdravo pametjo matere narave.

0 Delitev

Nega naših otrok

Otroška kozmetika je načeloma zelo nežna in skrbna do mlade kože ter okolja, zato ni prav nič narobe, če jo uporabljate tudi ve.

0 Delitev

Lepotna kozmetika za naše malčke

Že nekaj časa razmišljam, da moram napisati tudi kaj na to temo, saj sem mama in sem zato vedno v iskanju izdelkov za mojo Sofio, ki žal ni več dojenčica, ima pa še vedno mlado in občutljivo kožo, ki jo je treba varovati in negovati.

0 Delitev

Kaj obleči, če ste v sladkem pričakovanju

Poglavitnega pomena je, da stavite na prave materiale in jersey je na prvem mestu, ker je elastičen, udoben, se ne mečka in se zelo dobro prilagaja telesu, ki se sedaj spreminja.

0 Delitev

Donosen babyboom!

Bilo je samo vprašanje časa, kdaj bomo na Instagramu ob Gucci torbicah videvali še otroške vozičke.

0 Delitev

Okaidi: ta lepe stvari za naše malčke

Na to znamko sem še posebej navezana, saj je bila moja Sofia kot dojenček vedno v družbi male žirafe, ki smo jo nabavili prav v tej trgovini.

0 Delitev

Moda za otroke: ananasi, sladoledi in lubenice

Ne vem, kako je z vami, a sama vidim vse te kose tudi v normalni velikosti in bi z veseljem nosila torbico v obliki sladoleda ali si omislila tistega gigantnega flaminga za v bazen.

0 Delitev

Odtenki ženske

Včasih pogrešaš prav to, kar ti je šlo na živce, in šele potem ugotoviš, kako so samoumevne stvari v resnici tiste, ki štejejo največ.

0 Delitev

Moja ljubezen

V glavi sem imela željo, da bi napisala kolumno o ljubezni, ker je valentinovo skoraj pred vrati in tudi zato, ker je ljubezen gonilna sila, ki gradi mostove, premika zidove in najde poti, kjer jih sami ne vidimo.

0 Delitev